2018-07-16 12:05


Peste 1.200 de solicitări în ultimele 24 de ore la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov

 |  15:58
Peste 1.200 de solicitări  în ultimele 24 de ore la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov

Peste 1.200 de solicitări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov unde se lucrează cu întreaga capacitate a turelor, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, dr. Alis Grasu.

“La nivelul Serviciului de Ambulanţă, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat şi s-au efectuat 1.289 de solicitări, dintre care 734 au fost pentru urgenţe de cod galben şi cod roşu. Se înregistrează o creştere cu un procent de 5% a numărului de solicitări faţă de ziua precedentă. Dintre persoanele care ar fi putut să sufere din cauza căldurii sunt 76 de solicitări pentru persoane căzute în stradă sau cu lipotimii în locuri publice. Serviciul de Ambulanţă s-a asigurat pentru următoarea perioadă prin folosirea la capacitate maximă a întregului parc auto cu aer condiţionat. Se lucrează cu întreaga capacitate a turelor. S-au sistat recuperările şi se cheamă de acasă personal în funcţie de modul în care evoluează solicitările”, a declarat Alis Grasu.

Ea a menţionat că în cursul zilei de miercuri au fost aduse din turele libere nouă echipaje pe tura de zi şi că Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov are 18 substaţii care funcţionează şi ca puncte de prim ajutor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-02-07

TAGURI: ambulanta, bucuresti, canicula

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.