2017-01-19 23:26

SOCIAL


Peste 2.000 de taximetrişti protestează mâine

 |  16:52
Peste 2.000 de taximetrişti protestează mâine

Taximetriştii din Capitală vor organiza mâine un protest prin care cer revenirea la tarifulde 1,95 lei/km, practicat în 2008, reintroducerea tarifului extraurban, eliminarea obligativităţii dispecerizării şi amplasarea staţiilor de taxi doar pe domeniul public. Aceştia au solicitat primarului general, Sorin Oprescu, autorizarea protestului ce va avea loc în faţa sediului PMB. Potrivit reprezentanţilor protestatarilor, manifestarea urmează să aibă loc în faţa sediului Primăriei Capitalei mâine. În cadrul comisiei de analiză s-a prezentat şi primarul general, care a declarat că nu se teme de absolut nimic şi că solicitarile transportatorilor nu-şi pot găsi soluţionarea în cadrul direcţiilor PMB, drept pentru care nu este de acord ca protestul solicitat să se desfăşoare în faţa sediului PMB, ci în Piaţa Constituţiei sau în sala de consiliu a PMB.

Taximetristii mai susțin că se consideră persoane cărora municipalitatea le-a impus plăţi anticipate aferente autorizării, pentru ca mai apoi să fie lăsaţi de izbelişte, adică să se descurce fiecare cum poate. Taximetriştii au anunţat că vor respecta dorinţa primarului general de a nu perturba bunul mers al activităţii cotidiene în municipiul Bucureşti şi că renunţă la marş. Dar, mitingul se va desfăşura în faţa sediului PMB şi nu la Parlamentul României sau în sala Consiliul General.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-21

TAGURI: taximetristi, capitala, mitingComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ALEXANDRU
15 Noi 2011

Pariu pe ce vreti voi ca Oprescu o sa dea vina pe Consiliul General sau pe oricine altcineva? Cum doamne fereste sa greseasca el , doar e primarul minune , nu ?
ANDREI MARCU
15 Noi 2011

Oprescu si-a batut joc de taximetristi, oameni care muncesc din greu. Are intelegeri cu firmele mari de taximetrie, fapt ce contravine legilor concurentiale, firme care mai mult ca sigur ii finanteaza campania. De vina sunt consilierii PDL care nu ii sustin proiectele, nu?
CRISTIANA
15 Noi 2011

Ce interes ar avea Oprescu sa rezolve problema taximetristilor??! va spun eu nici unul. De ce i-ar pasa de acestia care sunt prea mici ca sa-i ia in seama, are afacerile lui despre care nici nu mai este nevoie sa spun.
RALU
15 Noi 2011

oamenii care protesteaza sunt in general oameni disperati, care isi vor inapoi doar drepturile, nimic mai mult. insa pe oprescu nu il intereseaza...dc sa fie o problema pt el asta?
OVIDIU
15 Noi 2011

In cot il doare pe tovarasu' Oprescu de soferii de taximetre...domania sa este ocupat cu combinatiile cu capii retelelor de transport de persoane dintre care una care opereaza la aeroport e apropiata de dl Mitrea...binetinteles ca tot PDL-isti sunt rai ca nu-l sustin...

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri