2017-01-22 14:19

SOCIAL


Peste 800 de mii de lei pentru Ambulanţă

 |  19:45
Peste 800 de mii de lei pentru Ambulanţă

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Covasna prognozează că până la sfârşitul acestui an va investi 800.000 de lei în modernizarea celor cinci staţii aflate la Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna, Întorsura Buzăului şi Baraolt.

Directorul Ambulanţei, dr. Tiberiu Poştoacă, a declarat marţi, că lucrările sunt finanţate de Ministerul Sănătăţii şi vizează repararea, extinderea şi modernizarea clădirilor administrative şi parţial a garajelor.

Acesta a menţionat că o parte dintre lucrări au fost deja finalizate la staţiile din Covasna şi Întorsura Buzăului, iar în curând vor începe la Sfântu Gheorghe, unde va fi reabilitat sistemul de încălzire.

Acesta a menţionat că, din păcate, intervenţiile la staţia de la Baraolt stagnează pentru că licitaţia pentru executarea acestora a fost contestată de două ori.

Şeful Ambulanţei a adăugat că instituţia pe care o conduce ar mai avea nevoie de câteva maşini de intervenţie, cele aflate în funcţiune fiind destul de uzate.

''Vom primi două sau trei maşini de Salvare din partea Ministerului Sănătăţii, dar am mai avea nevoie în completare de opt, pentru că cele cu care lucrăm sunt uzate, au peste 13 ani vechime. Avem posibilitatea de a achiziţiona ambulanţe second-hand din Italia, care au fost scoase din funcţiune după 5 ani, iar în acest scop am avut o discuţie cu conducerea Consiliului Judeţean Covasna care a promis că va încerca să ne sprijine financiar'', a mai spus Tiberiu Poştoacă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-06-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image