2018-12-10 04:37


Petiţie online adresată primarului general: “Ne ajunge, de 7 ani fără tramvai”

 |  17:18
Petiţie online adresată primarului general: “Ne ajunge, de 7 ani fără tramvai”
P24

Răbdarea bucureştenilor a ajuns la capăt din cauza lucrărilor de infrastructură începute cu ani de zile în urmă şi lăsate de izbelişte. Într-o petiţie online lansată pe Internet, locuitorii din sectorul 3 al Capitalei îl somează pe Sorin Oprescu să repună în funcţiune până la 31 decembrie 2015 linia de tramvai care deserveşte zonele Camil Ressu - Liviu Rebreanu - 1 Decembrie 1918.

 “În campania electorală din 2008 şi în anii ce au urmat, Sorin Oprescu a tot promis locuitorilor Municipiului Bucureşti dezvoltarea reţelei de transport în comun. Dar în timp ce primarul Capitalei prezenta planuri măreţe în sălile de conferinţe, pe traseele de transport apăreau din ce în ce mai multe blocaje. De mai bine de 7 ani, linia de tramvai ce deserveşte locuitorii din zonele Camil Ressu - Liviu Rebreanu - 1 Decembrie nu este folosită. Înainte, copiii foloseau tramvaiul ca să meargă la şcoală, iar părinţii la serviciu. Acum, pe linia de tramvai se pot face cu totul alte activităţi: poţi explora mormanele de moloz din zona unde se mai fac încă lucrări, poţi juca golf pe iarba dintre linii, acolo unde lucrarea este terminată sau poţi parca maşina pe iarbă, ori pe moloz, la alegere. De aceea, noi, locuitorii sectorului 3, semnăm Petiţia ”Ne AJUNGE, de 7 ani fără tramvai!”, realizată la iniţiativa PNL Sector 3. Cetăţenii din zonele afectate consideră că au dreptul la un nivel de trai mai bun, iar autorităţile competente au datoria să le ofere facilităţi în acest sens”, se spune în solicitare.

Reclamaţiile, pe scurt

• De 7 ani, tramvaiul nu mai circulă în cartierele noastre!

• De 7 ani, cei care locuim în zonele Camil Ressu - Liviu Rebreanu - 1 Decembrie nu mai avem acces la acest mijloc de transport comod, rapid şi ecologic!

• De 7 ani, avem în faţa blocurilor un şantier care murdăreşte, poluează şi ne enervează zilnic!

• De 7 ani, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ne pune răbdarea la încercare cu această contrucţie veşnică a liniei de tramvai!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: petitie, online, bucuresteni, 7, ani, rabdare, sorin, oprescu, primar, general, tramvai
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


șI PRIMAR
20 Mai 2015

și hoț și mitocan.
EMILIA POP
29 Iun 2015

N EM SATURAT DE ATITA MINCIUNA DIN PARTEA PRIMARULUI NEGOITA NU RESPECTA PROMISIUNILE FACUTE IN CAMPANIE UN MINCINOS N E CREDE NISTE PROSTI VINE CA MILOGUL PE LA BLOCURI SI N E FACE CAPUL MARE SA L REALEGEM SI PE EL SI PE SOTIA LUI CARE NU STIU CUM A AJUNS EUROPARLAMENTAR LA VARSTA DE 20 DE ANI .....AJUNGE
Random imageUltimele stiri


loading...