2018-12-15 14:06


Petiţie online pentru demiterea lui Petre Tobă, ministrul Internelor

 |  18:05
Petiţie online pentru demiterea lui Petre Tobă, ministrul Internelor

Asociaţia România fără gropi a lansat o peţie online pentru demiterea ministrului de Interne Petre Tobă. De asemenea, membrii asociaţiei au transmis primului ministru Dacian Cioloş o scrisoare deschisă în care arată motivele pentru care Petre Tobă nu ar trebui să fie membru al Guvernului:

– în 2010, chestor general de poliție Petre Tobă a fost demis din funcția de şef al Poliției Române ca urmare a cazului interlopului Gheorghe Măraru. Dl. Petre Tobă nu a reacționat la derapajele şefului IPJ Neamț, Aurelian Șoric (declarații Aurelian Șoric).

– în 2012 a revenit la conducerea Poliției Române la propunerea dl. Ioan Rus, .

–Petre Tobă nu a reacționat la derapajele lui Gabriel Oprea pentru cele peste 1.000 de coloane oficiale și nu i-a sancționat pe (i)responsabilii din Direcția Rutieră, respectiv Brigada Rutieră București. Nici măcar după cazul Gigină.

– încă de la începutul lunii Mai 2015, România Fără Gropi a atras atenția în mod public (inclusiv prin mass-media) că Poliția Rutieră nu își face treaba de ani de zile. Petre Tobă nu a reacționat la aceste derapaje și nu i-a sancționat pe (i)responsabili.

– în Octombrie 2015, România Fără Gropi a atras atenția în mod public (inclusiv prin mass-media) cu privire la grave probleme la nivelul IPJ Ilfov și IPJ Brașov. Petre Tobă nu a reacționat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19

TAGURI: petitie, demitere, petre toba, ministru, interne
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


OK, PETIțIE,
19 Noi 2015

dar unde-i?! Că n-o văd pe net! Să-l vedem JOS și pe allien-ul ăsta...ce fățoi și-a tras! Doamne, toți Doamne și to(n)ți în Guvernul ăsta ”tehnocrat”, care mai de care...am draci p-aia de la Finanțe, ea și cu Băsescu au tăiat stâlpii de susținere rămași ca vai de capul lor din sănătate, educație, impozitarea pensiilor (cine draq a mai auzit așa-ceva?!) și au venit cu ideea ”strălucită” de a tăia 25% din salarii, de l-a-ngrozit și pe diavolul ăla de FMI....deci, aici a înțărcat Satana politica făcută de politicieni...alogeni! Mai votați-i măi fârtați!
ALEX.VILVOI
19 Noi 2015

http://romaniafaragropi.ro/index.php/2015/11/16/mai-bine-fara-toba-semneaza-petitia/ Aici este linkul către petiție. Share
ATENT
19 Noi 2015

pt ok, petitie, ai ramas blocat pe antene. Tot Basescu o sa ne scoata din haznaua lui Ponta. Cauta si tu petitia ca nu-ti obosesc neuronii,
BăI ATENT!
19 Noi 2015

Dacă erai ATENT, ai fi observat că Băsescu, cu piticania aia de Boc, ne-a dat la temelie! Au fost șutul care-a lovit scaunul, ca Ro.să atârne-n gol, deasupra prăpastiei!Au fost bomboana de pe coliva Ro, înțelegi?! Dacă nu crezi...privește la consecințele ”politicilor” duse de ei și pe urmă vorbește! Nu sunt cu Antenele, nu mă interesează! Mut canale, de nervi, să văd cât kk-t se mai mănâncă....și cât îi mai rabdă pământul, la câte ne-au făcut! P.S. Petiția a căutat-o altul în locul meu, ce te oftici? P.P.S. Dacă crezi că Băsescu o să ne scoată din hazna, indiferent de vârstă, ești NAIV!
ATENT
19 Noi 2015

bugetar de pensionar ce esti, tot prost mori
ANINAT DE FELINAR!
20 Noi 2015

ACEASTĂ PRAMATIE, DE CEA MAI ABJECTĂ FACTURĂ, NUMITUL TOBĂ, TREBUIE URGENT DEMISĂ, ȘI TRECUTĂ SUB INCIDENȚA LEGII PENALE, PT. ”ACȚII” MULT MAI GRAVE, FAVORIZAREA CRIMINALITĂȚII ORGANIZATE, ”ACȚII” COMISE CA AMPLOAIAT PUBLIC, PE BANUL AMĂRÎTULUI DE CONTRIBUABIL CARE N-ARE CE DA DE MÎNCARE LA COPII!
PT.ATENT!
20 Noi 2015

Lasă tupeul jos, că nu te prinde! Pt. afirmațiile care le faci, arată că n-ai minte...nu totul poate fi privatizat! În al doilea rând, pun pariu că mă-ta și tac-tu, LA STAT au lucrat! Așa că, pentru conformitate, dacă tot faci prost pe unul sau pe altul....NU UITA că ai ieșit dintr-o gaură care-a lucrat LA STAT și 2. n-ai decât să lucrezi la PRIVAT, să-ți iei mininul pe economie pe stat, plus restul de bani în plic, că așa se poartă în Ro....evaziunea fiscală, corect?
TOBĂ (PETREA)
20 Noi 2015

SĂ-MI SUFLAȚI ÎN TARAGOT ȘI SĂ MĂ LINGEȚI LA GAHOZ, BĂI AMEȚIȚII DREAK! ZÎT, HOMLEȘI NESPĂLAȚI ȘI TÎMPIȚI! HUOO, LA GIOALE, LA STEMĂ, LA DANTURĂ!
MOLDOVAN IOAN DAN
21 Noi 2015

Politisti cinstiti tineri care au dovedit ca merita sa fie promovati nu ati gasit?Tot cu prafiutii din minister v-ati oprit?
VICTIME TOBA
23 Noi 2015

Motivatia demiterii lui TOBA este foarte subtire. Ar fi de intrebat cum a politizat totul in Politia Romana. Pe ce criterii au fost schimbati sefii de inspectorate in perioada mai 2012 - martie 2013. Strict la ordinul BARONILOR LOCALI! De vazut cu ce politisti au fost inlocuiti. Vezi cazurile: OT - angajat direct sustinut de PSD OT, AG - implicat in doasrul Permiselor din 2008, DB - sustinut de Rovana Plumb, PH - sustinut de zona CORNU, fost subofiter ajuns chestor, VL - sustinut de PSD, este nasul fostului secretar de sata PSD - Fainisi, CT - schimbat pentru ca nu se intelegea cu Nicusor Constantinescu, TM - sustinut de PSD ulterior arestat pentru neaplicarea legii, MH - cazul DUICU, BN - arestati in masa, MS - trimis in judecata de DNA, AR - sustinut de PSD, BV - promovari si sustineri PSD -NITA, etc. La adjunctii de sefi de inspectorate politia este la fel de politizata. Si se afirma ca dl TOBA este tehnocrat ? A promovat numai non valori sustinute politic.
MARINELU
23 Noi 2015

Logic ca e tehnocrat. Daca din subinginer a ajuns Chestor....
SUBINGINERUL
29 Noi 2015

Bine punctat Marinelu! Cum naiba a ajuns asta mare polițist in 1990 cand el a terminat subingineri in 1989?Dubios din start
Random imageUltimele stiri


loading...