2017-01-22 14:19

SOCIAL


Piedone vrea îndepărtarea cabinelor telefonice defecte

 |  18:28
Piedone vrea îndepărtarea cabinelor telefonice defecte

Primarul Cristian Popescu – Piedone a somat, astăzi, S.C. Romtelecom S.A., ca în termen de 14 zile să ridice de pe domeniul public toate cabinele telefonice nefuncţionale, deteriorate, vandalizate şi insalubre, amplasate pe raza sectorului 4.

Aceste cabine au fost deja identificate în teritoriu şi inventariate de inspectorii Serviciului Disciplina în Construcţii, urmând ca acelea dintre ele care nu mai au montate aparate, nu mai au geamuri, rămânând doar cadrul metalic ruginit, să fie ridicate chiar începând de mâine, cu sprijinul echipelor A.D.P. Sector 4. ”În urma verificărilor din teren, am constatat că 95% dintre acestea au devenit adevărate focare de infecţie, fiind utilizate pe post de pubele, în care cei care sunt certaţi cu normele de civism depozitează deşeuri. Altele sunt adevărate capcane pentru trecători, având geamurile sparte, uşile atârnate în şuruburi ruginite, nemaivorbind de mirosul pestilenţial care se degajă din interior. Cabinele telefonice sunt în proprietatea S.C. Romtelecom S.A., iar cetăţenii trebuie să ştie că modul dezastruos în care acestea se prezintă nu trebuie contabilizat la Primăria Sectorului 4. Nu le putem cosmetiza, pentru că nu avem competenţe, în schimb avem competenţe în a le ridica de pe domeniul public, pentru că sunt nefuncţionale şi induc un aspect inestetic străzilor şi bulevardelor”, a declarat Cristian Popescu - Piedone.

Tot pentru eliberarea domeniului public de pe raza Sectorului 4, într-o a doua etapă, primarul a mai dispus ca până cel târziu săptămâna viitoare să fie inventariate şi staţiile RATB, urmând ca, în cazul celor insalubre sau care au sparte geamurile de protecţie ale panourilor laterale de afişaj, să fie adoptată aceeaşi decizie administrativă. ”Noi vom aplica şi în acest caz somaţii. Dacă nu se vor adopta măsuri de către cei care le au în proprietate şi au datoria de a le menţine într-o stare corespunzătoare de funcţionare, astfel încât să nu pună în pericol siguranţa trecătorilor, vom trece direct la dezafectarea acestora”, a precizat Piedone.

Primarul sectorului 4, însoţit de inspectori ai Serviciului Disciplina în Construcţii, a efectuat miercuri un amplu control în Orăşelul Copiilor.

La finalul anului trecut, edilul a avut o ultimă întâlnire cu agenţii economici care îşi desfăşoară de ani de zile activitatea în incinta Orăşelului, cerându-le cu insistenţă să se conformeze normelor legale, să obţină toate documentele necesare desfăşurării activităţilor de profil. Totodată, le-a impus acestora să aducă clădirile respective într-o stare corespunzătoare funcţionării. Marea majoritate a agenţilor economici au dat dovadă de înţelegere şi au trecut la renovarea clădirilor respective, însă patru dintre aceştia, nu s-au conformat celor dispuse de Autoritatea Locală Sector 4 şi au primit somaţii.

Potrivit comunicatului transmis de Primăria sectorului 4, dacă vor continua să ignore termenele impuse, prin A.D.P. Sector 4, în 72 de ore de la data somaţiilor, se va trece la demolarea construcţiilor în care aceştia îşi desfăşoară activitatea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: piedone_telefoane, cabine_defecte, adp_sector4, romtelecomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GABI64
05 Ian 2012

sa le indeparteze, ca si asa nu cred ca le mai foloseste cineva, in ziua de azi toata lumea are telefoane mobile,asa ca sa le ia de tot.
IULIAN
05 Ian 2012

Buna ideea cu indepartarea cabinelor telefonice. Unele au ajuns tomberon altele toaleta.
ANDRY
05 Ian 2012

sa le indeparteze ca si asa nimeni nu le mai foloseste, ocupa spatiul degeaba.
APARATORII PATRIEI
05 Ian 2012

Piedone iti meriti numele. Esti cel mai adevarat primar, ai reusit sa faci in sectorul 4 atatea lucruri buni cum n-au facut toti primarii de pana acum. Continua in acest ritm iar electoratul va sti pe cine va vota in continuare.
SILV
05 Ian 2012

sa le indeparteze ca nu stiu cine le mai foloseste, bani aruncati aiurea.
DAN
05 Ian 2012

Ce este inutil sau ilegat trebuie daramat!
MARIA
05 Ian 2012

bravo piedone. daca mai faci ceva si cu cersetorii ca acum daca i-ai scos din cabinele telefonice si refugii de statii si se vor aciua prin scarile blocurilor, merg sa se votez anul acesta.
IORDACHE
05 Ian 2012

Cineva trebuia sa faca si treaba asta si era de asteptat ca Piedone sa ia atitudine. E pus pe treaba si chiar o sa faca curatenie. Succes Piedone!
IOANA
05 Ian 2012

sa le indeparteze, ca si asa nu le mai foloseste nimeni, nu sunt bune de nimic.
ALINA234
12 Ian 2012

Mi se pare o decizie foarte buna. Ne impiedicam de tot felul de magazine la intrarea la metrou si in jurul intrarii,iar acest lucru trebuie sa ia sfarsit.
GEORGIANA D
12 Ian 2012

In fiecare dimineata ma lovesc de agitatia de la Unirii cauzata de multitudinea de tarabe. Tebuie sa le desfinteze!
ANDREEA
12 Ian 2012

Inca o dovada ca Piedone vrea sa faca ceva pentru bucuresteni. Succes!
SANDOR
15 Ian 2012

Inca o actiune de campanie si de luat ochii la prosti facuta de traseistul politic Piedone...
KARIM
15 Ian 2012

Salutam initiativa primarului sectorului 4. Acele cabine telefonice nu sunt decat focare de infectie, in care-si gasesc adapost oamenii strazii, iar masura luata de primarul Piedone este, in primul rand, un castig pentru sanatatea locuitorilor, iar in al doilea rand vizeaza imaginea de sector curat si ingrijit
CODRUT
15 Ian 2012

Foarte bine! Cabinele telefonice nu isi mai au rostul intr-o era in care telefonul mobil este accesibil oricui. Oricum functionale nu mai erau de foarte mult timp. Piedone isi arata utilitatea in functia de primar, sectorul 4 fiind unul dintre cele mai curate.
FLAVIAN
15 Ian 2012

Piedone da de fiecare data dovada de respect fata de locuitorii sectorului 4 cu fiecare actiune intreprinsa. Fiecare primar ales ar trebui sa fie in slujba cetateanului, asa cum este primarul Piedone! Felicitari si sa de-a D-zeu sa fie reales!
VOICU
15 Ian 2012

Astea sunt masuri pe care trebuie sa le ia un primar, sa lucreze in folosul cetateanului, nu ca Oprescu care lucreaza in folosul buzunarului propriu. Rusine Oprescule! Bravo Piedone! Imi doresc sa existe cat mai multi primari de genul lui Piedone.
STANCU
16 Ian 2012

Bravo Piedone ,continua tot asa cum ai facuto si pana acum,se vede ca esti un primar care stie s-a ia atitudine
MIHAI19
16 Ian 2012

Mai avem nevoie de oameni de genul asta care isi dau tot interesul pentr-u acest oras
NICO19
16 Ian 2012

Nu-I de mirare ca Piedone a luat atitudine ,cabinele alea deranjau pe toata lumea ,daca ar fi toti primari ca Piedone capitala ar arata mult mai bine
FLOREA
16 Ian 2012

Un exemplu bun pentr-u Oprescu care nu face nimic ,din cand in in cand mai trebuie s-a misti ceva Oprescule,dar oricum zilele tale sunt numarate la primaria capitalei
DAN
16 Ian 2012

Avem nevoie de cat mai multe astfel de actiuni ,pentru a mai spala rusinea de la primaria capitalei ,macar primarii de sector sa mai faca cate ceva
ARTUR
16 Ian 2012

Asa se conduce un sector in favoarea cetatenilor , un bun exemplu pentr-u Oprescu care nu face decat sa fure
DEPP
16 Ian 2012

Bravo Piedone ma bucur ca in sfarsit cineva a luat masuri ,erau o povara cabinele astea

Adauga un comentariu

Random image