2016-12-07 22:32

SOCIAL


Pieţele bucureştene ne îmbie cu alimente expirate

 |  17:35

Pieţele agroalimentare Delfinului, Nicky Scorpion, Crângaşi, Veteranilor şi Drumul Taberei au fost verificate de comisarii Protecţiei Consumatorilor, Gărzii Financiare şi Poliţiei.

În doar două zile de control s-au depistat la vânzare preparate din carne şi lactate expirate, produse din carne fără etichete, pâine fără gramaj, produse pe bază de grăsimi vegetale şi proteine din lapte comercializate sub denumirea de „Brânză Feta”, „Măsline cu migdale” despre care nu se ştia dacă mai sunt sau nu bune pentru consum etc. Opt operatori economici au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 29.000 de lei. Toată cantitatea de alimente expirate a fost oprită definitiv de la vânzare. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-14

TAGURI: piete, control, expirat, Delfinului, Crangasi, Drumul.- TabereiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Duminică, Ziua Porților Deschise la metroul din Drumul Taberei Metrorex a anunşat că Ziua Porților Deschise la noile stații de metrou Favorit, Drumul Taberei... 22 Noi 2016 | (0)
RADET: 111 blocuri din Drumul Taberei rămân fără apă caldă şi căldură RADET a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că va întrerupe temporar furnizarea apei... 18 Noi 2016 | (0)