Piloţii MAI au salvat 69 de persoane în această săptămână
2018-08-14 11:39


Piloţii MAI au salvat 69 de persoane în această săptămână

 |  13:18
Piloţii MAI au salvat 69 de persoane în această săptămână

Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv) din Ministerul Afacerilor Interne au salvat aproape 70 de persoane în săptămâna 28 iunie- 4 iulie.

"Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, în perioada 28 iunie - 4 iulie, pentru salvarea a 69 de persoane în misiuni executate în cooperare cu SMURD. Intervenţiile au vizat transportul medical de urgenţă al celor aflaţi în dificultate şi au presupus efectuarea a peste 95 ore de zbor de către piloţii Ministerului Afacerilor Interne", precizează duminică un comunicat al MAI.

Astfel, au fost executate 69 de misiuni prin Punctele de Operare Aeromedicală SMURD - Târgu Mureş (22 misiuni), Bucureşti (15 misiuni), Iaşi (12 misiuni), Arad (10 misiuni), Craiova (7 misiuni) şi Constanţa (3 misiuni).

Activitatea aeriană SMURD este destinată salvării pacienţilor aflaţi în stare critică, care necesită o intervenţie rapidă şi de înaltă competenţă.

SMURD foloseşte pentru misiunile de salvare aero-medicală elicopterul uşor multifuncţional Eurocopter EC 135, aflat în dotarea IGAv, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-07

TAGURI: piloti, minister, afaceri, interne

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...