2017-01-19 00:22

SOCIAL


Platformă online pentru diabetici

 |  19:41
Platformă online pentru diabetici

O platformă online dedicată persoanelor cu diabet: www.accu-chek.ro va fi lansată mâine cu prilejul Zilei Internaţionale a Diabetului.

Diagnosticarea cu diabet zaharat poate fi un moment descurajator în viaţa unei persoane. Accesul la informaţiile potrivite, monitorizarea constantă, alimentaţia, tratamentul adecvat şi o atitudine optimistă pot duce la o viaţă normală şi productivă a persoanelor cu diabet. Compania pune la dispoziţia utilizatorilor Accu-Chek Active platforma www.accu-chek.ro pentru o mai bună înţelegere a diabetului şi a importanţei controlului acestei afecţiuni. Platforma cuprinde trei secţiuni: Glucometrul, Accesorii şi Extra, secţiuni care vor ajuta persoanele cu diabet să facă alegeri inteligente legate de testarea glicemiei, nutriţie şi exerciţii fizice.

În secţiunea Glucometrul utilizatorii află cum şi de ce este necesar să înregistreze informaţiile zilnice legate de valoarea glicemiei, în diferite momente ale zilei.

Secţiunea Accesorii oferă informaţii care ajută la identificarea factorilor ce influenţează glicemia.

Secţiunea Extra prezintă sfaturi practice despre cum pot fi reglate nivelurile glicemiei pentru o îmbunătăţire a stării generale de sănătate.

Pentru că un pas esenţial în abordarea unui stil de viaţă sănătos este alimentaţia, platforma Accu-Chek Active sprijină utilizatorii atât cu soluţii simple de calculare a numărului de carbohidraţi, cât şi cu reţete gustoase şi sănătoase, atestate de nutriţionişti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image