2018-07-19 06:39


Plimbări gratuite cu vaporaşul în week-end

 |  14:46
Plimbări gratuite cu vaporaşul în week-end

În acest week- end, bucureştenii vor putea să se plimbe gratis cu vaporaşul pe Lacul Herăstrău. Începând de sâmbătă, de la ora 10.00, la Debarcaderul Central (intrarea Pavilion H) vor fi disponibile pentru bucureşteni navele Bucur, Băneasa, Otopeni, Dâmboviţa şi Aurora, cu o capacitate totală de 430 de locuriB. Programul la Debarcaderul Central este de la ora 10.00 la ora 20.00 în fiecare zi iar bărcile cu rame şi hidrobicicletele se vor închiria zilnic în intervalul 10.00-19.00.

Cei care doresc să fie mai activi pot închiria bărci cu rame la preţul de 5 lei/oră sau hidrobiciclete cu două locuri, respectiv 15 lei/oră pentru hidrobiciclete cu patru locuri. Sunt disponibile în acest moment 36 de hidrobiciclete şi 50 de bărci cu rame, urmând a se suplimenta numărul lor în săptămânile viitoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-09-10

TAGURI: vapor, Herastrau, gratis, plimbare, nave, barci, hidrobiciclete

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANIS
29 Iul 2012

Superb blogul tau de colatarii, felicitari!Cu ce masina ati fost pe drumul ala cu cratere? Ma simt solidar cu voi pentru ca si eu am dat o tura duminica pe la Campul lui Neag si vreau sa spun ca Loganul meu mai nu s-a rupt in niste gropane pe drumul Targu Jiu - Bumbesti sau pe la Uricani...In rest avem o tara superba, sa speram ca ne mai putem bucura multa vreme de aici incolo de ea...
TIAN
31 Iul 2012

Eu tac pentru ca, citez: '' visez la o ecizontla mai profunda decat a cuvintelor.''si de cele mai multe ori tac pentru ca cei carora le vorbesc, unii nu mai cred in dragoste, in fericire, nu mai cred in nimic, e ca si cum as vorbii de unul singur, iar altii sunt "observatori"
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.