2018-12-10 19:38


Ploi torenţiale. Zeci de străzi din Constanţa, inundate

 |  10:53
Ploi torenţiale. Zeci de străzi din Constanţa, inundate

Ploile torenţiale din ultimele ore au inundat 33 de străzi din Constanţa, pompierii intervenind de urgenţă pentru salvarea a şase persoane surprinse în autoturisme.

Un număr de 50 de pompieri militari cu 10 utilaje au intervenit pentru salvarea persoanelor şi evacuarea apei din mai multe locuinţe din Constanţa, Năvodari şi Corbu.

"Echipajele de pompieri au acţionat cu motopompele din dotare pentru evacuarea apei din 7 case, 28 curţi şi 7 beciuri, inundate în urma ploilor. În acest moment nu mai sunt înregistrate cazuri de gospodării inundate. Pentru eficientizarea acţiunilor de răspuns, pe durata manifestării situaţiilor de urgenţă, la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a fost activată grupa operativă şi suplimentate echipajele de intervenţie", a precizat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, IGSU a dispus unităţilor subordonate adoptarea măsurilor necesare pentru prevenirea şi gestionarea producerii unor eventuale situaţii de urgenţă în întreaga ţară.

"La nivel naţional, peste 1.000 de pompieri rămân mobilizaţi, fiind pregătiţi să intervină cu peste 200 de mijloace tehnice în sprijinul autorităţilor administraţiei publice locale şi populaţiei din zonele unde s-ar putea produce evenimente care pot pune în pericol viaţa semenilor sau a bunurilor acestora", menţionează IGSU. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08

TAGURI: ploaie, torentiala, zeci, strada, constanta, inundat
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


ANONIM
08 Oct 2016

UN FLEAC . AU PUS BARCA CU PINZE PE APA . AU MUTAT PORTUL , PUTIN MAI INCOLO .
Random image



Ultimele stiri






loading...