2019-01-22 00:09


PMB: Documentele pentru obținerea celor 2.500 de lei pentru NOU-NĂSCUȚI se pot depune de LUNI

 |  19:58
PMB: Documentele pentru obținerea celor 2.500 de lei pentru NOU-NĂSCUȚI se pot depune de LUNI

Părinții pot depune, începând de luni, documentele pentru obținerea stimulentului financiar pentru nou-născuți acordat de Primăria Municipiului București (PMB), potrivit unui comunicat de presă al instituției.

"La inițiativa Primarului General, Gabriela Firea, CGMB a aprobat acum câteva săptămâni hotărârea nr. 209/ 2017 prin care familiile din București primesc un stimulent financiar de 2.500 de lei pentru fiecare nou-născut, fie că vorbim de copii născuți în maternitățile de stat sau private", se arată în comunicat.

Cererile pot fi depuse începând de luni la sediul Centrului de Informare și Consiliere pentru Cetățeni din Șoseaua Ștefan cel Mare, numărul 38, Sector 2, și la sediul Direcției Generale de Asistentă Socială a Municipiului București din strada Foișorului, numerele 56-58, Sector 3.

Stimulentul financiar este acordat în condițiile în care cel puțin unul dintre părinți are domiciliul sau rezidență în București, iar nașterea trebuie să fi fost înregistrată într-o maternitate de pe raza Capitalei (publică sau privată).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-02

TAGURI: pmb, firea, bucuresti, nou nascut, stimulent financiar, 2500 lei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...