2018-12-18 17:34


Poliţia de Frontieră: 1.300 de fiole cu testosteron, depistate în motorul unui autoturism

 |  12:36
Poliţia de Frontieră: 1.300 de fiole cu testosteron, depistate în motorul unui autoturism

Poliţia de Frontieră a anunţat, vineri, că aproximativ 1.300 de fiole ce conțin testosteron au fost depistate de polițiștii de frontieră din cadrul PTF Sculeni și inspectorii vamali ascunse într-un loc special amenajat în motorul unui autoturism.

Potrivit sursei citate, un tânăr în vârstă de 30 de ani, cu dublă cetățenie - română și moldoveană, s-a prezentat joi după-amiază în PTF Sculeni, pentru a intra în țară.

„În baza informațiilor deținute, polițiștii au solicitat inspectorilor vamali control amănunțit asupra mijlocului de transport al tânărului, în urma verificării fiind descoperite, ascunse într-un loc special amenajat în galeria de admisie a motorului autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 1.294 fiole inscripționate Testosterona E, soluție injectabilă care conține testosteron, substanță dopantă inclusă în lista substanțelor interzise”, se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii de frontieră au dispus reţinerea substanțelor și a autoturismului, în valoare de 22.690 lei, în vederea confiscării. De asemenea, bărbatul a fost amendat cu 48.000 lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22
Citeste si:
Cetăţeni albanezi, prinşi când încercau să intre ilegal în România

TAGURI: politie, frontiera, 1300, fiola, testosteron, depisteaza, motor, autoturism
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...