2019-01-22 14:51


Poliţia de Frontieră: Trei pakistanezi intenţionau să intre fraudulos în România

 |  12:11
Poliţia de Frontieră: Trei pakistanezi intenţionau să intre fraudulos în România

Poliţia de Frontieră a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că poliţiştii doljeni au depistat, miercuri noaptea, cu aparatura pentru detectarea bătăilor inimii, trei cetăţeni pakistanezi care intenţionau să intre fraudulos în România. Aceştia erau ascunşi într-un camion încărcat cu piese de mobilier.

Potrivit sursei citate, cetăţeanul bulgar Ivanov T., în vârstă de 53 de ani, s-a prezentat pentru a intra în ţară la volanul unui autocamion cu care transporta mobilier din Turcia pentru o firmă din Olanda.

Poliţişti de frontieră au verificat autocamionul cu aparatul pentru detectarea bătăilor inimii, care a indicat prezenţa unor persoane în interior. De asemenea, oamenii legii au observat că prelata remorcii era tăiată în partea din spate.

Cei trei pakistanezi nu aveau documente de identitate asupra lor, ei afirmând că au vârste cuprinse între 25 şi 48 de ani.

Şoferul autocamionului a precizat că nu avea cunoştinţă de prezenţa celor trei persoane în semiremorcă.

Conducătorul auto, mijlocul de transport şi cei trei migranţi au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-10

TAGURI: politia, frontiera, trei, pakistanez, intentioneaza, intra, fraudulos, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...