2018-12-15 23:00


Poliţia Română: Peste 2.000 poliţişti, prezenţi în stradă duminică la finalul minivacanţei de 1 Mai

 |  12:15
Poliţia Română: Peste 2.000 poliţişti, prezenţi în stradă duminică la finalul minivacanţei de 1 Mai

Poliţia Română a anunţat că peste 2.000 de poliţişti rutieri sunt prezenţi în stradă, duminică, pentru asigurarea fluenţei traficului la întoarcerea din minivacanţa de 1 Mai. De asemenea, autostrada A2 este supravegheată cu un elicopter.

Potrivit sursei citate, sunt prezenţi în stradă peste 2.000 de poliţişti de la rutieră care vor folosi 420 de autospeciale cu aparatura de înregistrare video din dotare.

Sunt monitorizate în special traseele de deplasare dinspre staţiunile turistice către Capitală şi celelalte aglomerări urbane, autostrăzile A1, A2 şi A3 (tronsonul Bucureşti - Ploieşti) şi sectoarele de drum spre punctul de trecere a frontierei către Bulgaria.

În acţiuni sunt angrenaţi şi 6.000 poliţişti de la ordine publică, pentru a acorda sprijin colegilor de la rutieră.

Traficul rutier de pe A2 (Autostrada Soarelui) va fi supravegheat din aer cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din Ministerul Afacerilor Interne.

Poliţia Română a mai precizat că pentru întoarcerea în siguranţa a turiştilor care şi-au petrecut minivacanţa în Bulgaria, echipajele de poliţie sunt prezente în stradă la Vama Veche şi pe DN 5, de la primele ore ale dimineţii.

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare şi să evite efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-03

TAGURI: politia, romana, peste, 2000, politist, prezent, strada, duminica, final, minivacanta, 1, mai, trafic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...