2016-12-05 14:35

SOCIAL


Poliţist din Bucureşti, reţinut după ce a primit mită

 |  11:25

Un agent şef principal de la Secţia 10 de Poliţie din Bucureşti a fost reţinut de procurori pentru luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. Marin Gheţu a primit mită, vineri, 2.000 de lei de la administratorul unei firme.

Anchetatorii au stabilit că poliţistul s-ar fi întâlnit în repetate rânduri cu denunţătoarea, administrator al unui local, căreia i-a cerut bani pentru a nu o amenda pentru încălcarea normelor referitoare la efectuarea unor renovări la imobilul în care funcţiona localul.

Totodată, poliţistul i-ar fi promis femeii că va interveni pe lângă funcţionari de la Primăria Capitalei pentru obţinerea avizelor necesare de construcţie pentru imobil. "Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti", potrivit Parchetului Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-21

TAGURI: politist, retinut, bucuresti, sectia 10, mitaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Poliţia Română: 311 permise de conducere, reţinute în ultimele 24 de ore Poliţia Română a anunţat duminică, într-un comunicat de presă, că poliţiştii au reţinut... 04 Dec 2016 | (0)
Bărbaţi, reţinuţi de DIICOT după ce ar fi obligat tinere să se prostitueze Procurorii DIICOT au dispus reţinerea a doi bărbaţi acuzaţi că ar fi recrutat tinere pe care... 18 Noi 2016 | (0)