2019-01-17 19:54


Poliţiştii efectuează percheziţii la suspecţi de furt de produse petroliere

 |  09:55
Poliţiştii efectuează percheziţii la suspecţi de furt de produse petroliere

Poliţiştii efectuează joi 20 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi. Se urmăreşte destructurarea unei grupări suspectate de furt de produse petroliere, prejudiciul estimat fiind de 240.000 de lei, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

Ea a informat că percheziţiile au loc la domiciliile suspecţilor de furt de produse petroliere, precum şi la societăţi comerciale către care membrii grupării vindeau combustibilul.

Burada a spus că la percheziţii au fost găsite trei tone de combustibil şi au fost identificaţi 20 de membri ai grupării, care urmează să fie duşi la sediul IPJ Ilfov pentru a fi audiaţi.

Potrivit acesteia, acţiunea este efectuată de 200 de poliţişti de la IPJ Ilfov, cu sprijinul SRI, Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi al Inspectoratului General de Aviaţie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov a arătat că suspecţii în complicitate cu paznici sustrăgeau motorină şi benzină din vagoane cisternă unde era depozitat combustibilul, iar ulterior transportau produsele petroliere furate cu autovehicule neînmatriculate şi le vindeau societăţilor comerciale şi persoanelor fizice.

Surse judiciare au precizat că suspecţii furau din depozitul OMV Petrom din localitatea Jilava. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-11

TAGURI: perchezitii, politisti, ilfov, furt, produse, petroliere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...