2018-12-18 23:34


Pompierii au sancţionat în trecut clubul din Constanţa unde a izbucnit un incendiu

 |  13:19
Pompierii au sancţionat în trecut clubul din Constanţa unde a izbucnit un incendiu

Clubul din Constanţa unde a izbucnit, duminică seara, un incendiu fusese sancţionat, anul trecut, de pompieri pentru mai multe nereguli.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au precizat că, în aprilie 2014, pompierii au verificat clubul din incinta Casei de Cultură din Constanţa, unde au descoperit nouă nereguli pentru care au dat patru amenzi şi cinci avertismente, transmite Mediafax.

În luna aprilie a acestui an, reprezentanţii ISU s-au deplasat din nou la clubul din incinta Casei de Cultură, dar au constatat că acesta era închis. Administratorii au organizat un punct de lucru al acestuia în staţiunea Mamaia.

La momentul controlului, clubul din staţiune era în amenajare. Totuşi, echipele de control au constatat două nereguli care se refereau la partea electrică.

Reprezentanţii ISU fac în prezent verificări pentru a stabili dacă clubul avea toate autorizaţiile necesare.

Reprezentanţii clubului au precizat, într-o postare pe pagina de Facebook, că localul a suferit pagube minore în urma incendiului.

"A avut loc de la o defecţiune tehnică, nu au fost victime internate în spital. Menţionăm că pub-ul a fost afectat în proporţii minore şi nu există pagube materiale (doar geamurile care au fost sparte de către pompieri pentru a putea interveni)", se arată în mesajul postat pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: pompier, sanctioneaza, club, constanta, izbucneste, incendiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...