2018-07-19 04:30


Practică studenţească în departamentele Administraţiei Locale din sectorul 6, la alegere

 |  16:31
Practică studenţească în departamentele Administraţiei Locale din sectorul 6, la alegere

Primăria Sectorului 6 anunţă că studenţii de la facultăţile de Administraţie Publică, Ştiinţe Politice, Managenentul Public, Sociologie, Asistenţă Socială, Psihologie şi Comunicare pot face stagiul de practică în cadrul administraţiei publice locale. Ei îşi pot alege departamentul în care vor să lucreze în cadrul Administraţiei Publice Locale.

La final studenţii vor primi o adeverinţă care să ateste efectuarea stagiului de practică în cadrul serviciului ales din cadrul instituţiei. Studenţii pot trimite datele la adresa de e-mail: practica@primarie6.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: primarie, sector, 6, practica, studenti, departamente, administratie, locala

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BREBENEL
05 Mai 2015

Practică studenţească în departamentele Administraţiei Locale din sectorul 6 sa fie POATE PENTRU P R O S T I T U A R E A viitoarelor generatii . Primaria S6 este un FOCAR DE INFECTIE A IMORALITATII si CRETINISMULUI in domeniul administratiei publice. Cetatenii cu discernamant din S6, vor fi siliti, cat mai curand, sa aplice mijloacele necesare pt normalizarea unei convetuiri normale intr-o capitala europeana .
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.