2018-09-24 13:28


Prefect: Locuitorii unui cartier din Bacău se află sub amenințarea unui pericol public major

 |  07:40
Prefect: Locuitorii unui cartier din Bacău se află sub amenințarea unui pericol public major

Prefectul Dorian Pocovnicu a declarat, vineri, că locuitorii unui cartier din Bacău se află, în prezent, sub amenințarea unui "pericol public major", ca urmare a unor degajări necontrolate de gaz și a unor instalații improvizate de captare a gazului metan.

Acest fapt a fost evidenţiat în Raportul special solicitat în regim de urgență de conducerea Prefecturii județului Bacău.

"Este cel mai complex și profesionist Raport care analizează și propune măsuri, cu termene și responsabilități, adoptat de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bacău. Prin punerea în aplicare a deciziilor luate, dorim eliminarea totală a unui pericol public major care există și amenință viețile oamenilor și distrugeri materiale importante, în prezent, în zona cartierului de vile Gherăiești", a precizat prefectul Dorian Pocovnicu, pentru Agerpres.

Acesta a ţinut să sublinieze că situația este urmare atât a "neglijării, de către cei care au pus 'dop' pe vechea instalație de exploatare, urmăririi evoluției în timp a modului cum se comportă lucrarea, dacă mai sunt ori nu emanații, precum și a iresponsabilității unor persoane care au conceput și realizat instalații ilegale de preluare printr-o rețea special concepută pentru transferul în locuințe a gazului emanat (...)”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-30

TAGURI: prefect, locuitor, cartier, bacau, amenintare, pericol, public, major
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AMEDEO SPATARIU-SULEA
30 Ian 2016

GAZILI AISTIA ÎS BEȘINILI DIN CAPAȚÎNA DI PORCĂU A CĂKACIULUI DI STAVARACHI. BEHLIMIAR BEHLEREZU!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...