2018-06-24 22:00


Prefectul de Caraş-Severin demisionează în urma anchetei DIICOT

 |  09:53
Prefectul de Caraş-Severin demisionează în urma anchetei DIICOT

Prefectul județului Caraș-Severin, Nicolae Miu Ciobanu, a anunţat, joi, într-un comunicat de presă, că începând cu data de 1 februarie, 'din respect față de Instituția Prefectului', a cerut ministrului de Interne, Petre Tobă, aprobarea demisiei sale din funcție.

Acesta a susţinut că nu vrea ca prin poziția și funcția ocupată să se interpreteze că poate fi influențată ancheta desfășurată de procurorii DIICOT.

'Am convingerea că am reușit să schimb puțin din mentalitatea reprezentanților primăriilor din județ, cât și a unor angajați din instituție, în sensul asigurării îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, cu respectarea legalității', a precizat Nicolae Miu Ciobanu.

Ministrul de Interne, Petre Tobă, a înaintat Guvernului propunerea de încetare a exercitării cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Caraș-Severin de către Nicolae Miu Ciobanu Ciobanu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-03
Citeste si:
Prefectul de Caraş-Severin, lăsat să plece acasă după audierile de la DIICOT

TAGURI: prefect, caras, severin, demisioneaza, ancheta, diicot

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.