2018-12-19 07:42


Prefectul Capitalei, amenințat cu moartea

 |  09:14
Prefectul Capitalei, amenințat cu moartea

Prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei, și familia sa au primit mai multe amenințări cu moartea de la iubitorii de animale după ce acesta a propus strângererea tuturor câinilor fără stăpân de pe străzile Bucureștiului și eutanasierea celor care nu sunt adoptați.

Prefectul Bucureștiului a intrat în conflict cu ONG-urile, atrăgându-și mulți dușmani, după ce a propus o lege în Parlament privind eutanasierea animalelor fără stăpân, care în termen de 30 de zile de la ridicarea lor de pe stradă nu sunt adoptate.

Mihai Atănăsoaei a primit mai multe amenințări cu moartea, dar în cazul uneia autoritățile au intervenit. “Un iubitor de animale m-a amenințat cu moartea, pe mine și pe familia mea. Amenințarea a fost făcută prin e-mail, însă din toate pe care le primisem până atunci aceea a fost cea mai credibilă și mai serioasă, așa încît au intervenit și autoritățile de specialitate. Nu sunt aceștia niște nebuni care trebuie internați?”, a declarat prefectul.

Ulterior un bărbat a fost reținut, iar autoritățile au constatat că avea probleme psihice. Deși a mai primit și alte ameninări de la ONG-uri sau alți iubitori de animale, niciuna nu s-a dovedit a fi la fel de gravă.

“De ani de zile, ONG-urile s-au dovedit incapabile să găsească o soluție pentru câinii fără stăpân. Dispariția câinilor de pe străzi ar însemna și dispariția lor ca organizații, pentru că fără câini pe străzi nu ar mai avea obiect de activitate. Aceste organizații, nu doar că nu fac nimic, dar mai primesc și bani din străinătate”, a declarat Mihai Atănăsoaei pentru

Consiliul General al Municipiului București va fi cel care va decide soarta câinilor fără stăpân, potrivit proiectului de lege, care intră din nou spre aprobare în Parlament.

Vor exista trei variante: lăsarea câinilor pe străzi ca în prezent, strângerea animalelor în adăposturi după sterilizare, cu toate costurile aferente sau eutanasierea lor în termen de 30 de zile de la cazarea lor în adăposturi, dacă nu au fost adoptați sau revendicați.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-06

TAGURI: Mihai Atănăsoaei, amenințări
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VIOREL
30 Oct 2011

Au ajuns deja sa ameninte o familie pentru niste javre???? Unde o sa ajungem? ONG-urilor luati-i de pe strazi si spalati-va cu ei pe cap! Nu mai scapam de voi o data!!!!
VANGHELICAX
31 Oct 2011

la cati bani pierd.......ii doare pe ei in cot de caini.....banu-i important.
Random imageUltimele stiri


loading...