2018-12-13 03:45


Premierul Dacian Cioloş, în vizită la răniţii din Colectiv internaţi la Spitalul de Arşi

 |  10:14
Premierul Dacian Cioloş, în vizită la răniţii din Colectiv internaţi la Spitalul de Arşi

Premierul Dacian Cioloş vizitează, miercuri dimineaţă, răniţii în urma incendiului de la clubul Colectiv care sunt internaţi la Spitalul de Arşi. Potrivit datelor transmise de Ministerul Sănătăţii, la această unitate medicală se află 11 dintre cele 39 de persoane rănite în tragedie internate la spitale din Capitală.

Dacian Cioloş a ajuns la Spitalul de Arşi în jurul orei 9.00, potrivit Mediafax.

Premierul i-a solicitat, sâmbătă, ministrului Sănătăţii să monitorizeze situaţia pacienţilor care au suferit în urma accidentului de la clubul Colectiv.

"Am cerut ministrului Sănătăţii să continue să urmărească foarte atent situaţia persoanelor care au suferit arsuri şi anumite consecinţe de sănătate în urma accidentului de la Colectiv şi să am o informare periodică atât în privinţa evoluţiei situaţiei celor care sunt internaţi în ţară, cât şi a celor internaţi în străinătate", precizat premierul Dacian Cioloş.

Ministerul Sănătăţii a anunţat marţi, că 39 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv sunt internate marți în spitalele din Bucureşti. Dintre acestea, 10 se află în stare critică și gravă.

Sursa citată a menţionat că la Spitalul de Arși mai sunt internați 11 pacienți, Spitalul Bagdasar Arseni — 9 pacienți, Spitalul Grigore Alexandrescu—5 pacienți, Spitalul Elias — 3 pacienți, Spitalul Militar Central — 4 pacienți, Spitalul de Urgență din București — 3 pacienți, Spitalul Universitar—2, Spitalul Dimitrie Gerota — 1, Spitalul CC Iliescu — un pacient.

Ministerul Sănătăţii a mai precizat că „până în prezent au fost externate 42 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară”.

De asemenea, un număr de 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25
Citeste si:
Situaţia răniţilor în incendiul din Colectiv. Câţi pacienţi mai sunt internaţi

TAGURI: premier, dacian ciolos, vizita, ranit, colectiv, spital, arsi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Noi 2015

Imoralitatea clasei conducătoare românești, care deține “puterea” politică de la 1990 încoace, nu este cea mai gravă crimă a ei. Că s-a furat ca în codru, că s-a distrus ECONOMIA naționalã în folosul elementelor alogene, că s-a năpăstuit țărănimea, cã s-a introdus politicianismul în administrație și învãțãmânt, cã s-au desnaționalizat profesiunile libere – toate aceste crime împotriva siguranței statului și toate aceste atentate contra ființei neamului nostru, ar putea – dupã marea victorie finalã ce va trebui marcata in 2016– sã fie iertate. Într-una din cele mai tragice, mai furtunoase și mai primejdioase epoci pe care le-a cunoscut mult încercata Europã – luntrea statului nostru este condusã de niște piloți orbi. Acum, când se pregãtește marea luptã dupã care se va ști cine meritã sã supraviețuiascã și cine își meritã soarta de rob – elita noastrã conducãtoare își continuã micile sau marile afaceri, micile sau marile bãtãlii electorale, micile sau marile reforme moarte. Nici nu mai gãsești cuvinte de revoltã. Critica, insulta, amenințarea – toate acestea sunt zadarnice. Oamenii aceștia sunt invalizi: nu mai vãd, nu mai aud, nu mai simt. Instinctul de cãpetenie al elitelor politice, instinctul statal, s-a stins. "Istoria cunoaște unele exemple tragice de state înfloritoare și puternice care au pierit în mai puțin de o sutã de ani fãrã ca nimeni sã înțeleagã de ce. Oamenii erau tot atât de cumsecade, soldații tot atât de viteji, femeile tot atât de roditoare, holdele tot atât de bogate. Nu s-a întâmplat nici un cataclism între timp. Și deodatã, statele acestea pier, dispar din istorie. În câteva sute de ani dupã aceea, cetãțenii fostelor state glorioase își pierd limba, credințele, obiceiurile – și sunt înghițiți de popoare vecine." spunea MIRCEA ELIADE in 1937.
Random imageUltimele stiri


loading...