2018-06-21 15:38


Premierul Grindeanu dă ultimele DETALII despre Legea Salarizării

 |  23:48
Premierul Grindeanu dă ultimele DETALII despre Legea Salarizării

Premierul Sorin Grindeanu susţine că dezbaterea legii salarizării unitare în Parlament este un lucru benefic pentru ca sistemul să fie repus pe o bază corectă şi echitabilă.

"Legea salarizării e o măsură pe care trebuie s-o adoptăm. Faptul că aceste săptămâni sunt folosite pentru a primi amendamente, a se discuta foarte mult în Parlament, e un lucru foarte bun. Cred că greutatea unei asemenea legi, impactul pe care o asemenea lege îl are asupra vieţii tuturor românilor e mai bine susţinut de o dezbatere în forul care trebuie să dezbată şi să adopte legi, şi anume Parlamentul României. Faptul că acest lucru se va desfăşura acolo, cu amendamente, cu discuţii, cu tot ceea ce înseamnă dezbatere parlamentară e un lucru foarte bun, fiind asumată această lege nu de un partid, ci de coaliţia care susţine această (guvernare - n.r.)", a declarat prim-ministrul, joi, la România TV, potrivit Agerpres.

Referindu-se la efortul bugetar necesar, el a susţinut că în 2020 se va ajunge la 32 de miliarde de lei. "Am văzut actul normativ, s-a discutat foarte mult, am avut diverse întâlniri cu parlamentari, cu cei care au prezentat acest proiect, sunt lucruri bune, sunt lucruri care trebuie să reaşeze sistemul de salarizare din ţara noastră pe o bază corectă, pe o bază echitabilă, pe principii corecte. (...) Sunt lucruri pe care trebuie să le spunem, e foarte bine că va exista această dezbatere, eu sper să vină cu lucruri bune, cu amendamente în Parlament. Ceea ce adoptă Parlamentul Guvernul trebuie să aplice", a spus premierul Grindeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-20

TAGURI: grindeanu, legea salarizarii unice, parlament, premier, guvern

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALOO
21 Apr 2017

Dar trebuie sa justifice aceste salarii prin munca eficienta si respectul fata de contribuabili.Parazitii bugetari trebuie sa dispara.este normal ca presedintele sa aiba cel mai mare salariu si un salariu bun.nu sunt normale salariile de la asf si bnr si mai ales ca ei sunt extraterestri.
ANONIM
21 Apr 2017

Aceasta lege a salarizarii pesedisto -bolsevica incurajeaza trandaveala la stat si inpovareaza mediul privat cu mai multe biruri.Mafia psd isi asigura un electorat din bugetari iar mediul privat va trebui sa aduca plus valoare pentru acesti TRANTORI.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.