2018-12-13 15:17


Premierul interimar a convocat o şedinţă pregătitoare pentru perioada de iarnă

 |  11:44
Premierul interimar a convocat o şedinţă pregătitoare pentru perioada de iarnă

Premierul interimar Sorin Cîmpeanu a convocat marți, la Ministerul de Interne (MAI), o ședință pregătitoare pentru perioada de iarnă. Acesta a ţinut însă să precizeze că iarna nu va veni prea curând.

"E o ședință pregătitoare. Iarna nu va veni prea curând. (...) În următoarele trei săptămâni nu ne așteptăm la apariția condițiilor de iarnă, dar, în condițiile în care sarcina Guvernului interimar este aceea de gestionare a tuturor problemelor curente, consider că ședința de astăzi este bine-venită, chiar necesară", a afirmat Sorin Cîmpeanu, în debutul şedinţei, la care au fost prezenți ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, cel al Energiei, Andrei Gerea, Mediului — Grațiela Gavrilescu, Transporturilor — Iulian Matache, cel al Apărării, Mircea Dușa, și ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, transmite Agerpres.

Premierul interimar a mai spus că luni va avea loc o videoconferință cu prefecții, șefii inspectoratelor județene de urgență, dar și cei ai Poliției și Jandarmeriei.

Directorul ANM, Ion Sandu, a declarat, că în perioada 10 - 24 noiembrie probabilitatea pentru ninsori este extrem de redusă.

"Începând cu 24 noiembrie se răcește puțin, dar probabilitatea pentru precipitații mixte este în continuare redusă și mai ales pentru zona de centru și nord a țării. Prin urmare, până pe 2 decembrie, poate să ningă la munte și în zonele de deal, dar nu sunt îndeplinite condițiile pentru instalarea iernii", a afirmat Ion Sandu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10
Citeste si:
Sorin Cîmpeanu: Multe şcoli, universităţi şi instituţii publice din România nu au avizele corespunzătoare

TAGURI: premier, interimar, convoaca, sedinta, pregatitoare, perioada, iarna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...