2018-12-16 04:19


Premierul interimar anunţă domeniile-cheie din Bugetul 2016

 |  18:29
Premierul interimar anunţă domeniile-cheie din Bugetul 2016

Sănătatea şi Educaţia sunt domeniile care vor rămâne prioritare şi în ceea ce priveşte elaborarea Legii bugetului de stat pentru 2016, este declaraţia de intenţie a premierului interimar, Sorin Cîmpeanu.

"A fost prima discuţie, generală, pe proiectul Legii bugetului, proiect ce va fi întocmit, din punct de vedere tehnic, conform atribuţiilor unui guvern interimar. La modul general cunoaşteam din discuţiile anterioare situaţia, o cunoşteam la nivel particular la nivelul bugetului Educaţiei şi al Cercetării" a spus Cîmpeanu, după întâlnirea cu ministrul Finanţelor, scrie Mediafax.

El a mai spus că discuţia a fost utilă din perspectiva unei imagini de ansamblu asupra stării bugetului şi asupra identificării obiectivelor. Premierul interimar a precizat că "priorităţile sunt Sănătatea şi Educaţia fără a neglija domeniul Apărării şi fără a neglija celelalte domenii".

Primul-ministru interimar, Sorin Cîmpeanu, l-a convocat vineri pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, pentru o discuţie despre proiectul legii bugetului de stat pentru 2016.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-06

TAGURI: primar interimar, campeanu, buget, sanatate, educatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SI CERCETATORII?
07 Noi 2015

si cercetarea? performante de novel Occidental si muritori de foame?
NU E ”NEVOIE”
07 Noi 2015

de cercetare și cercetători....nuuuu, trebuie determinați să fugă peste hotare ACOLO unde li se recunoaște inteligența, inventivitatea, capabilitatea și, în urma descoperirilor epocale, țara care i-a adoptat să vândă patentul proștilor de români TOCMAI de la unul de-al nostru, DOAR pt.că nu știm să ne ținem creierere/capacitățile în țară! ASTA E ALTĂ DURERE PT.ROMÂNI!
Random imageUltimele stiri


loading...