2018-12-11 06:46


Premierul lămurește situația disponibilizărilor de la ISU

 |  15:11
Premierul lămurește situația disponibilizărilor de la ISU

În urma informațiilor din presă conform cărora premierul i-a cerut lui Raed Arafat să dea afară 1.000 de pompieri, Guvernul vine cu precizări.

Contrar specualtiilor, Ciolos nu i-a cerut lui Arafat sa faca disponibilizari la ISU dupa scandalul in care este implicata institutia in legatura cu tragedia de la Colectiv. Mai mult decat atat, Guvernul anunta ca ar putea fi nevoie chiar de cadre suplimentare la ISU.

"In niciun caz premierul nu a cerut disponibilizari in acest sector. A cerut doar o reforma de management. Nu are de ce sa ceara disponibilizari, dimpotriva lucrurile ar putea sa evolueze contrar si sa fie nevoie de noi cadre. Premierul i-a cerut doctorului Arafat o evaluare de management in sistem pentru că acolo sunt problemele. Deci nici vorbă de disponibilizari”, a precizat in numele premierului pentru Stiripesurse.ro purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu.

La rândul său, Raed Arafat a arătat că are de făcut un plan de reformă şi restructurare la ISU, la solicitarea premierului Dacian Cioloş, dar nu i-a cerut nimeni să dea afară oameni, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-28

TAGURI: premier, guvern, isu, raed arafat, pompieri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...