2019-04-20 07:45


Premierul Tudose spune NU Casei Regale: ”Dacă vor Palatul Elisabeta, să PLĂTEASCĂ”

 |  20:39
Premierul Tudose spune NU Casei Regale: ”Dacă vor Palatul Elisabeta, să PLĂTEASCĂ”

Într-un interviu acordat România Tv, premierul Mihai Tudose a dezvăluit că Guvernul va da aviz negativ proiectului de lege pentru acordarea de beneficii urmașilor Regelui Mihai I.

”Nu suntem monarhie! Romania constitutionala este Republica. Casa Regala este o fundatie. Domniile lor doresc ca aceasta fundatie sa capete statutul de fundatie de interes national, cu asta sunt de acord. Si Camera de Comert si Industie a Romaniei este o fundatie de interes national”.

”De ce să dăm beneficii urmașilor Regelui Mihai? Și alți șefi de stat au urmași. Dacă vor Palatul Elisabeta, să plătească” a spus premierul Mihai Tudose la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-29

TAGURI: premier, mihai tudose, casa regala, regele mihai, guvern, palatul elisabeta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
29 Dec 2017

Corect gândești....dacă vrea casa cucoană sa se duca la cabotinul ei la Iași....
LEVST.
29 Dec 2017

"...cu asta sunt de acord."___----___Nu degeaba Biblia il denunta pe Baphomet ca tata al minciuni, acest pm ori este cretin ori excroc de varf, adica nu-i da castelul , insa ii da o gramada de bani, de unde sa plateasca chiria pentru el, "din banii lor" e doar o mistificare, ce muncesc astia ca sa aiba atatia bani? Asa ca , ciocul mic, Baphomet, daca tu ai bani castigati cinstit, da-le din banii tai, nu " de la stat", statul traieste din impozite si taxe, colectate de la cei care muncesc...
@ANONIM SI LEVST .
30 Dec 2017

MINCATI KAKAT AMINDOI . PALATUL ELISABETA E PROPRIETATEA REGELUI DECI SE CUVINE URMASILOT LUI NU PSDULUI . IL VREA DRAGNEA PENTRU NOUA LUI GAGICA ?
@ANONIM SI LEVST .
30 Dec 2017

SAU I-L VREA FUTOSE , SATUL DE JEGUL DIN BRAILA ???
LEVST.
30 Dec 2017

nu ma mira...idiotii -intotdeauna- fac confuzii grave(poate pentru ca au mereu gura plina!), aici se confunda o persoana cu institutia regala, care -prin definitie- are multe si variate proprietati...Insa "regele" a abdicat si astfel a pierdut toate drepturile, cel mult are dreptul la o singura resedinta( ca oricare alt cetatean), desi si acea este construita tot din munca poporului, iar in cazul romanesc , casa regala nici macar nu a facut purici, ca sa poti gasi o scuza sau motivatie valabila, ca , da, au adunat averi , pentru ca domnesc de O MIE de ani, sau macar 500 ani, asa cum este cazul cu mai toate celelate monarhii ddin lume...Daca individul era demn de titlu, desigur ca avea drepturi supreme, insa el s-a infratit cu cei care l-au deposedat de titlu( si l-au recompensat zeci de ani, pentru obedienta) , tocmai pentru a obtine niste proprietati care nu pot fi ale sale...Daca ar fi facut ce trebuie(precum Casa Regala spaniola), ar fi avut Romania la picioare...Iar in acest caz, problema cred ca nu se pune nici macar de chirie, Baphomet si dragnea si taratzeanu sunt pe aceiasi mana, insa face bine la imagine putina disensiune intre ei, cu siguranta ca se va cere o chirie(chiar realista) , insa peste o luna sau doua, aceasta va fi anulata (sau suspendata, pentru 30 de ani) "avand in vedere imensul efort depus de... si de...", asa cum de curand s-a si "intamplat" cu un ong...daramite cu o casa regala!!!!???
LEVST.
30 Dec 2017

Mihai Tudose: Membrii Casei Regale pot să închirieze Palatul Elisabeta dacă doresc.(...Eu am vorbit la Regia Autonomă a Protocolului de Stat, prin intermediul căreia statul deţine imobilul, să le facă o ofertă de chirie,...")____-----_____doar ce am gasit acest titlu(pe alta pagina), nici aici nu sunt de acord cu Baphomet, este clar ca e o Jmecherie la mijloc, daca guvernul nu-i gaseste o intrebuintare, inchirierea trebuie facuta prin licitatie publica si nu o "oferta" unei singure eentitati.Punct.
@LEVST.
30 Dec 2017

maninci kakat , esti o batrina japitza psdista banuiesc , I-ai votat pentru un kilogram de faina banuiesc . mori in chinuri .
LEVST.
30 Dec 2017

banuiesti prea multe si toate false, doresti prea multe si stii proverbul cu groapa sapata...Sanatate mentala, se pare ca aici este problema...
ANONIM
30 Dec 2017

Corect il pornești pe acest @.... imi place cum punctezi levst....acest @ este un avorton fără creier ...mai bine făcea måsa un cacat ...caci tot in hazna ii este locul
ANONIM
30 Dec 2017

Corect il pleznesti pe acest @.... imi place cum punctezi levst....acest @ este un avorton fără creier ...mai bine făcea måsa un cacat ...caci tot in hazna ii este locul
ANONIM
30 Dec 2017

CATEGORIC NU MERITA PUPEZELE ASTEA SA TRIASCA PE SPINAREA ROMANILOR CICA SUNT PRINTESE ADICA NISTE LOSERE CARE ORGANIZEAZA LUPTE DE COCOSI IN OREGON VIN LA NOI TAMPITII SI SE LAFAIE IN CASTELUL PELES ,AMERICANII NU I-AU IERTAT SI-AU PIERDUT SI FERMA SUNT FALITI IN KURU GOL IAR LA NOI IDIOTII LI SE PRSTERNEAZA . SA AIBA ATAT CU CAT AU VENIT IN ROMANIA AJUNGE CA NE-A DAT LA RUSI TRADATORU MIHAI DE CE NU A VRUT SA FACA TESTUL ADN CU NEAMTUL CARE SUSTINE CA E FIUL LUI? DACA NU ERA VINOVAT REGELE PUTEA EVITA ACEST SCANDAL DE LA INCEPUT PRIN ACCEPTAREA ACESTUI TEST DAR A FOST SI ACESTA UN GUNOI . LA FEL SI SLEAHTA DE ''PRINTESE''PE CARE NICI IN COT NU LE DOARE DE ROMANIA AU VENIT CA HIENELE LA STARV
IPOCRIZIE
30 Dec 2017

Dar haznagiul Alistar de ce merita ca ONGul lui ,,transparence int..,,sa nu plateasca chirie pentru sediul unde isi desfasoara activitatea. Pentru acest lingau al lui felix este posibila OUG.
@ANONIM SI LEVST .
30 Dec 2017

SINTETI DOUA JEGURI BATRINE SI PROASTE , DOI BATRINI LINGAI PSDISTI .
LEVST.
30 Dec 2017

Porneste stergatoarele de ecran si mai da-i o tura de clabucit...(cine zice, ala este!-posibil insa ca "unii" sa nu fie si batrani, insa datorita -tocmai-celorlalte 2 "calitati", nici nu va ajunge sa fie...)
@ANONIM SI LEVST
31 Dec 2017

DE OBICEI CAND OAMENII SUNT MARGINITI SI NU POT EMITE NISTE ENUNTURI DE CENTE SI CIVILIZATE CHIA DACA SUNT CONTRA CUIVA RECURG LA ASTFEL DE MONSTRUOZITATI LINGVISTICE PENTRU CA SUNT NISTE MARGINITI CARE PROBABIL NU AU CITIT NICI MACAR O POVESTE IN VIATA LOR CAT DESPRE ;;PRINTESE''''' DUCA-SE CU AU VENIT SI DE UNDE AU VENIT SI SA NU MAI AUZIM DE ELE NICIODATA
ORANGHUTAN
31 Dec 2017

Corect, casei regale nu i se cuvin gratuităţi cu ghiotura.
Random imageUltimele stiri


STARBAG