2018-11-16 13:52


Premierul TUDOSE, vești de ULTIMĂ ORĂ despre Legea PENSIILOR: „Au fost derapaje foarte mari!”. Când ar putea fi finalizată

 |  10:49
Premierul TUDOSE, vești de ULTIMĂ ORĂ despre Legea PENSIILOR: „Au fost derapaje foarte mari!”. Când ar putea fi finalizată

Legea pensiilor este în lucru și "poate va fi gata" anul viitor, a anunțat joi seară premierul Mihai Tudose, precizând că aceasta este "cea mai grea lege" pe care o poate avea România în prezent.

"Punctul de pensie crește de la anul (...) - o creștere cu 10%. Legea pensiilor este în lucru, poate va fi gata la anul, să vedem apoi cât durează implementarea și în ce (...) ordine va fi implementată. (...) Va fi foarte greu de procesat milioane de dosare, de recalculat. (...) La nivelul Ministerului Muncii se fac simulări, se fac diverse proceduri, se stabilește impactul bugetar, cât de repede putem s-o facem, în ce tranșe putem s-o facem și în ce timp se poate face, ca atunci când o punem pe dezbatere publică să avem răspunsurile la toate întrebările, fiindcă este o lege foarte grea, foarte grea, cred că e cea mai grea lege pe care o poate avea România astăzi", a declarat Tudose, la Antena 3, potrivit Agerpres.

Potrivit șefului Executivului, sunt "inechități de rezolvat" în acest domeniu.

"Până la urmă, pensia nu e o pomană pe care o primește cineva de la stat. E dreptul lui, e recompensa lui. Și acolo au fost derapaje foarte mari. (...) Doi oameni au muncit la fel, același interval de timp, în aceleași condiții, pe aceeași calificare, au ieșit la pensie la interval de doi ani și au decalaje de pensie incredibile. Nu se poate așa ceva. Oamenii trebuie să simtă că sunt tratați așa cum merită după o viață de muncă", a mai afirmat Tudose.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-24

TAGURI: tudose, pensii, premier, legea pensiilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/55136147.Semnați,oameni buni!Să ne unim în rugăciune să reușească Gabriela Firea să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
ANONIM
24 Noi 2017

BOTITULE ABIA ACUM ATI AFLAT SI VOI GUVERNUL DE PAIE DESPRE SIMULARE??? STITI VOI CEI CU 1,5 NEURONI CUM SE APLICA ACEASTA PROCEDURA INVENTAT ODATA CU ROATA???......DE CE NEISPRAVITILOR NU O APLICATI INAINTE DE A EMITE ORICE TIP DE REGLEMENTARE.....???
ANONIM
25 Noi 2017

In tarile civilizate raportul intre pensia minima si cea maxima este de 1 la 5 .In Ro acest raport este 1 la 100 , ceea ce nu exista nici in tarile bananiere. Asta demonstreaza ca HOTIA este generalizata pe cai ortodoxe. In tarile civilizate exista o singura lege a pensiilor si o singura formula de calcul .In Ro sunt tot felul de "legi speciale" si FORMULE DE CALCUL care mai de care mai idioate pentru pensionarea ticalosilor societatii, MAGISTRATILOR, PARLAMENTARILOR, MILITARILOR, DIPLOMATILOR, HOTILOR de la Curtea Constitutionala si cea de Conturi, ETC. Ro este pe ultimul drum . La nivel individual acest popor in istoria sa a avut multe genii , elite si demnitati umane, dar la nivel colectiv a fost o adunatura de HIENE sau SCALI, un popor de KKT.
PETRE TUTEA
25 Noi 2017

Romania o ţară frumoasă, dar plină de hoţi «Mi-am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema: aflarea în treabă ca metodă de lucru la români...», spunea, surprinzând perfect una din caracteristicile românului, filosoful Petre Ţuţea. Băgătorii în seamă şi hoţii, ar ma fi de completat, pentru că hoţia sub toate formele imaginabile pare să fie întipărită în ADN-ul acestui popor. Iar zilele astea de campanie ca popor ne-am dat arama pe faţă. Hoţia ca formă arhetipală este adesea caraghioasă, mistificata si probabil inconştientă. Exemplare pot fi cazurile mafiotilor sau chiar a cuplurilor mafiote. Sotia acuzata de proxenetism; racoleaza şi plaseaza fotomodele "lumii bune", politiceni şi oameni de afaceri deopotrivă. Despre sot se poate spune că detinea un post cheie de unde intermedia combinaţii de zeci de milioane de euro, că avea rolul unei placi turnante într-un megatrafic de influenţă postata intr-o institutie a statului. Plagiatul este tot un fel de furt şi se practică de la vârful Guvernului în jos. Eşti un hoţ şi dacă, după o carieră excepţională, te cobori la a-ţi înscena sinuciderea şi tot un bandit dacă, deşi ai bani suficienţi, îţi iei casă de la stat, la un preţ derizoriu. Ambasadorul Marii Britanii spunea că i se pare uimitor cum în Parlamentul României sunt inşi care au fost condamnaţi penal. Uimitor este că unii parlamentari au fost atât de proşti încât au fost si prinşi. Ca să ai succes în politică trebuie să fii un hoţ foarte abil. Tâlhar de speranţe şi traficant de promisiuni deşarte. Desluşind cu atenţie mesajele din campaniile electorale se poate constata ca nu e vorba de vreo competiţie între care este mai onest şi mai bun, ci e vorba un campionat de şmecherii. „A furat şi ăsta, dar măcar a făcut şi ceva pentru noi”, asta perorează agenţii electorali eficienţi, ştiind că este imposibil să convingi un alegător
PETRE TUTEA
25 Noi 2017

Romania o ţară frumoasă, dar plină de hoţi. „A furat şi ăsta, dar măcar a făcut şi ceva pentru noi”, asta perorează agenţii electorali eficienţi, ştiind că este imposibil să convingi un alegător român că există candidaţi de bună-credinţă. Furtul e aerul pe care-l respirăm. De la taximetriştii care te plimbă cu „maimuţa“ şi vecinii care-mi fură în fiecare an bicicleta din spatele porţii până la băieţii destepti din energie sau cu ochi albaştri care ascultă discuţiile private şi şefii de companii de stat. Mai subtil te „fac“ instituţiile financiare (cu menţiunea că şi neplata ratelor e tot hoţie), partenerii de afaceri care nu-şi plătesc facturile ori angajatorii care nu-si achită contribuţiile la stat. Ceva relevant la niste cursuri organizate pentru copii cu înscriere liberă dintre cei care au prins loc jumătate au venit aduşi de părinţi în ML-uri şi X5-uri, deşi cursurile făceau parte dintr-o campanie de ajutorare socială, dovada arata tembelismul existent in societatea romaneasca. In România n-ar trebui să existe puşcării. Sunt atât de mulţi hoţomani, încât oamenii cinstiţi, câţi or fi, ar trebui închişi ei în colonii speciale cu statut de teritoriu
Random imageUltimele stiri


loading...