2019-02-23 13:01


Premierul Tudose vrea CREȘTEREA vârstei de pensionare

 |  15:14
Premierul Tudose vrea CREȘTEREA vârstei de pensionare

Premierul Mihai Tudose a anunțat, într-un interviu acordat Agerpres, că Guvernul ia în calcul creșterea vârstei de pensionare. Tudose afirmă că, începând de anul viitor, vârsta la care românii vor ieşi la pensie va creşte cu un an, doi.

„Fiecare țară își dimensionează fenomenul în funcția de vârsta, speranța medie de viață din țara respectivă. Când vom ajunge și noi cu speranța de viață la peste 80 de ani, stăm și noi de vorbă despre acest lucru. Deocamdată, o să mai crească cu un an-doi, probabil începând cu peste un an, peste doi ani”, a spus Mihai Tudose.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-03

TAGURI: tudose, premier, crestere, varsta pensionare, pensie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
06 Aug 2017

trebuie sa ramana valabila idea ca nu "trebuie sa tii sama la fata omului", insa sunt personaje pe care le poti citi pe mutra, intentiile...Nu in zadar acest individ are pe frunte coarnele lui Baphomet, el vrea-nici mai mult nici mai putin- exterminarea romanilor, pentru ca masele de adevarati oameni ai muncii( cu mici exceptii) nu traiesc prea multi ani dupa pensionare, el vrea ca acestia sa moara in ultimul an de munca sau in primul de pensie...Iar aceasta idee diabolica , tocmai cand necesitatea obiectiva economica, impune scaderea pragului de pensionare, simultan cu reducerea numarului de ore munca/zi/saptamana( ideal economic, max 30 ore/sapt.), aceasta necessitate obiectiva deriva din faptul ca tehnologizarea si robotizarea poceselor de productie, vor scoate din campul muncii, milioane de persoane, insa el vrea sa-i trimita in somaj pentru a-I putea santaja si manipula cu acel minim venit...Dar si mai important, niciodata NU A FOST NEVOIE ca oamenii sa munceasca 40+ de ore/sapt., explicatia este ca aceasta s-a impus ca urmare a faptului ca omenirea traieste inca intr-o forma de sclavagism, insa mai sofisticat, oamenii intotdeauna au produs cu mult, cu mult, cu mult mai mult decat pentru un trai de lux al lor si familiilor, insa INTOTDEAUNA, acest IMENS, URIAS surplus , a fost talharit de un minim minimorum din societate, deobicei, in mai toate tarile, um max. de 2% detin mai mult decat intreaga subzistenta a peste 80 la suta din populatie...Totusi, exista deja cateva tari -care la nivel national- au implementat deja sistemul echitabilitatii, unde se munceste si 30 ore/sapt. insa fiecare familie are tot ce-i trebuie si traieste intr-un lux pe care nici regii si imparatii trecutului, nu-l visau...pENTRU O TARA CA Romania, POSIBILITATILE REALE SI OBIECTIV OBIECTUALE SUNT CA orice persoana sa nu lucreze mai mult de 5-6 ore/zi, max. 5 zile/sapt.,( ca persoana singura, un cuplu fara copii, nici atat) si sa se pensioneze chiar la 55 de ani(aici cu "pensii special
LEVST.
06 Aug 2017

-cont-"...(aici cu "pensii speciale", adica un procent-inalt- din pensie, dar nu integral***), urmand ca la atingerea varstei de (max.) 60 ani, sa fie alocata pensia integrala...Numai in acest fel se poate ajunge la adevarata umanizare a societatii"umane"...(*** adica acest procent din pensia finala, sa fie in stare sa asigure toate necesitatile omului, cine a avut in plan sa iese la 55 ani la pensie "de lux" trebuie sa economiseasca ceva si la modul personal, sau sa gaseasca un mijloc legal de a face bani -chiar f. putini- " de acasa", adica un business oarecare-servicii- care sa fie in trend cu cerintele pietii- si sunt multe piste, inca neexploatate)
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...