2018-12-18 18:01


Premierul Victor Ponta transmite condoleanţe familiei poliţistului Gheorghe Ionescu

 |  11:47
Premierul Victor Ponta transmite condoleanţe familiei poliţistului Gheorghe Ionescu

Premierul Victor Ponta a transmis vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, un mesaj de condoleanțe familiei polițistului Gheorghe Ionescu, care a murit vineri dimineaţă după trei săptămâni în care a stat în comă.

"Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească!", a scris premierul Victor Ponta.

Poliţistul Gheorghe Ionescu, accidentat grav de un om de afaceri turc, a murit, vineri dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală. Agentul de la Poliţia Rutieră era în comă de mai bine de trei săptămâni. În urma decesului, turcul va fi acuzat de omor calificat şi riscă închisoare pe viaţă.

MAI a anunţat, într-un comunicat de presă, că Gheorghe Ionescu, avansat în grad post mortem, a fost un profesionist de excepţie şi devotat profesiei de poliţist.

"Cu profundă tristeţe anunţăm plecarea timpurie dintre noi a colegului şi prietenului nostru, subinspector de poliţie p.m. Gheorghe Ionescu, din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti. Un profesionist de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de poliţist, dăruit pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne. Dumnezeu să te odihnească în pace,“Dulăule”!", au precizat reprezentanţii MAI, amintind de porecla poliţistului.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat că Abdullah Atas va fi acuzat de omor calificat şi riscă o pedeapsă de 15 - 25 de ani de închisoare sau detenţiune pe viaţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-21
Citeste si:
UPDATE. Poliţistul Gheorghe Ionescu a MURIT vineri dimineaţă. Turcul riscă închisoare pe viaţă

TAGURI: premier, victor ponta, condoleante, familie, politist, gheorghe ionescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...