2018-12-19 05:32


Preot, amator de muzică rock: La primul concert voi merge în reverendă şi cu crucea pe piept

 |  11:38
Preot, amator de muzică rock: La primul concert voi merge în reverendă şi cu crucea pe piept

Un preot din Sibiu a declarat public că este amator de muzică rock şi nu vede nimic rău în asta. Prelatul a afirmat că la primul concert rock din Piaţa Mare va merge în reverendă şi cu crucea pe piept.

„Am spus-o şi public că ascult, o să-mi atrag eu probabil câteva simpatii de la fraţii mei preoţi, dar asta e mai puţin important. Mă ţine în transă când am nevoie. Eu promit că la primul spectacol de rock din Piaţa Mare voi fi acolo, în reverendă şi cu crucea pe piept, să le arăt că nu sunt şi nu voi fi niciodată un preot împotriva tineretului ţării acesteia, dar îi rog când ne vedem să ne salutăm şi nu să ne înjurăm”, a afirmat preotul Constantin Nicula, potrivit digi24.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-07

TAGURI: preot, amator, muzica, rock, concert, merge, reverenda, cruce, piept
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DRAKKU (GHEORGHE)
08 Noi 2015

AȘA, AȘA, FĂTUL MIEU, DĂ-LE-O PISTE RÎT, RÎTAGNILOR!
SIGUR, CINE-L OPREșTE?!
08 Noi 2015

Poate fi ceea ce vrea (ca noi toți) și orice lumea îi oferă (pe tavă), în deplinătatea liberului său arbitru de… analfabet, semianalfabet sau cărturar, cu multe scaune sub fund, sau la cap, știindu-se că ”acolo unde este inima ta, acolo este și Comoara ta”; cine pe cine oprește pân la urmă să fie/să devină sau să mai alunece spre a fi și îmbuibat, bețiv, afemeiat, avar, ecumenist, chiar și rocker...dând din cap (sus/jos), văzând Cerul și pe Stăpânul cel de sus, ba privind în jos, la alt stăpân, spre care mulți aleargă, având calea déjà bătătorită, largă și lată... io-te-așa schimbând sumana (sau sutana...), registrul muzical (de la cel îngeresc, cântat psaltic), dar și Stăpânul….
Random imageUltimele stiri


loading...