2019-05-22 00:11


Preot din Maramureş, acuzat că a sechestrat şi a încercat să abuzeze sexual o minoră

 |  10:23
Preot din Maramureş, acuzat că a sechestrat şi a încercat să abuzeze sexual o minoră

Preotul din localitatea Borşa, judeţul Maramureş, este acuzat că a sechestrat şi a încercat să abuzeze sexual o minoră în vârstă de 15 ani, transmite b1.ro.

Presupusa victimă susţine că preotul ar fi închis-o în biserică şi a început să o agreseze. Fata a fost salvată de un enoriaş care a bătut la uşă. În acel moment preotul s-a speriat şi a lasat-o pe copilă să fugă.

Potrivit sursei citate, tânară a depus plângere la poliţie împotriva preotului.

Totodată, şi slujitorul Domnului a făcut plângere, în care îi acuză pe părinţii fetei că i-au cerut 20 de mii de lei pentru a nu reclama tentativa de viol.

Până când oamenii legii vor finaliza ancheta în acest caz, preotul nu mai are voie să slujească în biserică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-26

TAGURI: preot, maramures, acuzat, sechestreaza, abuzeaza, sexual, minora
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PROTOZINGHEL MACIUKARIE
26 Aug 2015

”MINORA” RĂZBUZATĂ, SEXUAL, ESTE MAICUTZA STARETZĂ LENDICHIA FLOKOS ȘI ARE PAZECI DE TOAMNE...
CROCODILUL FLAMAND
26 Aug 2015

CE A SPUS MINORA LA POLITIE...CA POPA AVEA MACIUCA CIRCUMCISA?DECI ERA PARINTELE SOLOMON TZAPTZARAPOWICS-OGLU....SUB ACOPERIRE ORTODOXA...SA TRAITI BINE...PANA SI POPII SUNT PULI TAIATE DE-ALE LUI MAGUREANU...DANIEL E DE FAPT DANIEL-ITZIK-OGLU.....ZIS SI "VOTATI PONTA"...
HORIA
26 Aug 2015

Minora!!!! Nu minor! Cred ca e o confuzie!
JASARI
06 Oct 2017

oferta de împrumut între individ. cu o experiență de 8 ani în domeniu, creditele noastre structurale au creat un sistem foarte fiabil și legal pentru a ușura oferta, astfel încât clienții noștri să fie mai siguri, prin urmare, dacă aveți impact cu banca, dificultăți financiare, proiecte de construcție sau altele, vă faceți griji mai mult. Macro-Finance la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta. Oferim împrumuturi cuprinse între 5000 EURO și 5000.000 EURO, cu un plan de rambursare pentru a studia în funcție de posibilitățile dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie. jeniefinance@gmail.com web.facebook.com/jeniefinance.fr
Random imageUltimele stiri


STARBAG