2018-12-18 13:06


Preţuri mici la piaţa lui Piedone din Berceni-Olteniţa

 |  21:00
Preţuri mici la piaţa lui Piedone din Berceni-Olteniţa

Din Piaţa Berceni-Olteniţei, situată pe Şos. Berceni 35-37, bucureştenii pot cumpăra fructe şi legume proaspete direct de la producător. Tot aici găsim şi magazine de unde se pot cumpăra de la produse de uz casnic şi de îngrijire până la jucării, haine şi încălţăminte.

Investiţia s-a ridicat la 870.000 de euro, fiind una privată. Piaţa este administrată de o societate comercială, în baza unui contract de asociere în participaţiune, aprobat de Consiliul Local Sector 4. Cu o suprafaţă de 2.433 mp, piaţa deserveşte o zonă cu circa 35.000 de locuitori şi este a patra din sector, după Sudului, Străduinţei şi noul complex Progresul.

Lucrările pentru noua piaţă au fost demarate în luna februarie şi au constat în schimbarea în totalitate a arhitecturii şi a faţadei construcţiei. Cele 180 de tarabe destinate producătorilor au fost schimbate, iar cele 65 de spaţii comerciale şi grupuri sanitare au fost modernizate. Alături de aerul condiţionat montat, au fost schimbate instalaţiile electrice, de canalizare şi apă, s-au montat camere de supraveghere şi s-a înlocuit pavajul.

Modernizarea pieţelor din sector va continua, urmând ca până la sfârşitul lunii mai 2012, să fie inaugurate alte două, respectiv, pieţele Progresul şi Apărătorii Patriei. „Până la finalizarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a celor două pieţe, punem la dispoziţia cetăţenilor patru pieţe volante, amplasate în zonele Eroii Revoluţiei, Budapesta, Brâncoveanu şi Progresul. Acestea funcţionează în fiecare sfârşit de săptămână, de vineri până duminică, în intervalul orar 8.00-19.00”, a declarat Cristian Popescu-Piedone, primarul sectorului 4.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...