2018-06-25 05:16


Preţuri mici pe litoral

 |  21:00
Preţuri mici pe litoral

Începând de luni, turiştii îşi vor putea achiziţiona bilete de vacanţă la preţuri mai mici pe litoralul românesc graţie Programului „Litoralul pentru toţi”. Un sejur de şase nopţi la un hotel de cinci stele prin agenţiile afiliat ANAT costă doar 549 de lei cu micul dejun inclus. Oferta este valabilă până pe 17 iunie.

Asociaţiile şi patleiatele din turism au anunţat că din această lună va avea loc o nouă ediţie a „Litoralului pentru toţi”, care se va deschide oficial pe 7 mai. Astfel, pentru şase nopţi de cazare la o unitate de pe litoralul românesc, fără mic dejun, se plăteşte 179 de lei, în timp ce la două stele preţul este cu 30 de lei mai mare. De altfel, preţurile au rămas la fel ca în 2011, iar pe lângă cazări mai ieftine, turiştii care îşi achiziţionează pachete vor primi şi un voucher de atracţii, cu ajutorul căruia beneficiază de intrare gratuită la unul dintre obiectivele din zona Dobrogei: Acvariul, Muzeul de Istorie sau Muzeul de Artă Populară. Lista hotelurilor disponibile va fi publicată cu două zile înaintea startului programului, atunci când vor fi anunţate şi agenţiile ANAT - singurele prin care pot fi achiziţionate pachetele turistice.

Concurenţă cu Bulgaria

La fel ca anul trecut, când mulţi români au preferat să îşi petreacă vacanţa în străinătate, în special pe malul bulgăresc al Mării Negre, situaţia se poate repeta în condiţiile în care preţurile sunt sensibil egale. De exemplu, prin „Litoralul pentru toţi” pentru un sejur de şase zile la un hotel de cinci stele, doar cu mic dejun inclus, costul este de 549 de lei, în timp ce în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, pentru aceeaşi perioadă, turistul va plăti 115 euro, echivalentul a 493 de lei. În schimb, în Nessebar, o staţiune mai selectă a Bulgariei, la un hotel de patru stele, preţul pentru un sejur până la 10 iunie costă 123 de euro. În schimb, în Grecia, toate pachetele valabile până la 1 iunie pentru hoteluri de două stele în Paralia Katerini au fost epuizate încă de zilele trecute la mai multe agenţii de turism.

Noi oferte de la 1 septembrie

Pe lângă campania actuală, hotelierii intenţionează să continue programul de atragere a turiştilor, urmând ca pe 1 septembrie să fie lansată a doua ediţie din acest an a „Litoralului pentru toţi”. De asemenea, anul trecut, a avut loc şi „Zile gratuite de vacanţă” prin care pentru 3 zile plătite, turiştii au primit una în plus, iar la 5 zile, în alte două au putut sta gratuit.

Preţ sejur 6 nopţi în perioada 7 mai – 17 iunie:

Hotel 5* cu mic dejun 549 lei

Hotel 4* cu mic dejun 439 lei

Hotel 3* cu mic dejun 379 lei

Hotel 2* cu mic dejun 279 lei

Hotel 2* fără mic dejun 209 lei

Hotel 1* fără mic dejun 179 lei


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-21

TAGURI: litoral, cazare, program, pret, mic- dejun, Bulgaria, statiune, sejur

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.