2018-11-19 15:41


Prima reacţia a lui Raed Arafat după plângerea penală depusă de Asociaţia Colectiv

 |  13:47
Prima reacţia a lui Raed Arafat după plângerea penală depusă de Asociaţia Colectiv

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a precizat marţi, referitor la decizia Asociației Colectiv de a depune plângere penală împotriva mai multor oficiali care au gestionat situația de după incendiu, că ne aflăm într-o țară democratică în care oricine poate depune o plângere penală, iar reclamatul are dreptul să își susțină nevinovăția.

''Astăzi am aflat că doi părinți, Iancu și Chelba, au depus o plângere penală împotriva mea în ce privește tragedia de la Colectiv. (...) Consider că nu am ce comenta cu excepția acestui punct de vedere pe care îl postez aici. Ne aflăm într-o țară democratică în care oricine poate depune o plângere penală, iar reclamatul are dreptul să își susțină nevinovăția. Proba vinovăției aparține reclamantului și organelor de anchetă. Sunt convins că până mâine voi fi judecat și condamnat din partea unor reprezentanți ai presei și a unor "activiști" de pe Facebook", a scris Raed Arafat, pe pagina sa de socializare. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-08
Citeste si:
Victor Ponta: Am putea spune că şi Cioloş este vinovat pentru accidentul de pe A2...
Asociația Colectiv, plângere penală împotriva lui Nicolae Bănicioiu şi Raed Arafat

TAGURI: reactie, raed arafat, plangere, penala, asociatia, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
08 Noi 2016

AU GRESIT....TREBUIA SA FACA PLANGERE PENALA PENTRU MENTALTATE DE PORC SECURIST.....CINE DRACU PUPA IN CUR PE IZMENARUL? DOAR UNUL LA FEL CA EL....ARAFAT TI-A PLACUT TERORISTUL ALA CU EPOLETI?....TE-AI CREZUT BURICUL PAMANTULUI?...UITE CA NU ESTI DECAT UN OPORTUNIST-PUPINCURIST AL SECURITATII NEO-BOLSEVICE......LUMEA NU MAI VREA ASA CEVA...VREI SA FII SECURIST SUB ACOPERIRE?....MARS IN SIRIA,IRAK.....AU NEVOIE DE CARNE PROASPATA....IA-TI VALIZA SI DRUM BUN IMPREUNA CU IZMENARUL....DON QUIJOTE SI SANCHO PANZA...LA LUPTAAAA TOVARASI
ARAFAT LUI IZMENARUL ?
08 Noi 2016

sluga lui izmenaru , care ii lingea bocanci si lua niste frimituri de la el .Ai tinut oameni sa moara la macelari din tara . A facut mareu afaceri cu masinile salvari , cu dedicatie .la un prieten . Saracul Arab la apucat mila de Romania .
Random imageUltimele stiri


loading...