2018-12-15 16:24


Prima REACŢIE publică a lui Adrian Despot după incendiul de la Colectiv: Lumea mea s-a schimbat...

 |  08:28
Prima REACŢIE publică a lui Adrian Despot după incendiul de la Colectiv: Lumea mea s-a schimbat...

Adrian Despot, rănit în incendiul din Clubul Colectiv din Capitală, a declarat, marţi, la Sibiu, că majoritatea oamenilor implicaţi în tragedie "nu erau pregătiţi, de la instituţiile statului până la funcţionari". Artistul a mai spus că lumea lui s-a schimbat după evenimentul de vineri seara.

Liderul trupei Viţa de Vie a participat, marţi, la o întâlnire cu studenţii în Aula Magna a Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, în cadrul evenimentului "Cum m-am recrutat. Poveşti cu mine şi despre tine".

"Majoritatea oamenilor implicaţi în acest dezastru care s-a întâmplat nu erau pregătiţi, de la instituţiile statului până la funcţionari şi aşa mai departe... şi este important să vorbim despre succes şi despre paşii pe care trebuie să-i urmăm ca să fim pregătiţi, să fim pregătiţi atât pentru noi, cât şi pentru cei din jurul nostru (...) Nu sunt un speaker şi sunt foarte afectat de evenimentele petrecute, n-am nicio idee cum o să decurgă această întâlnire între noi. Invitaţia a fost destul de veche, invitaţia am primit-o acum două luni de zile, mi-a plăcut foarte mult ideea şi pentru că sunt un om de cuvânt am venit astăzi în faţa voastră, dar recunosc că, practic, toată lumea s-a schimbat, cel puţin lumea mea s-a schimbat, şi n-am idee cum o să decurgă această întâlnire. O să fie cel puţin interesantă", le-a spus Adrian Despot studenţilor, potrivit Mediafax.

Liderul trupei Viţa de Vie a ţinut să-i mulţumească soţiei sale, care s-a aflat împreună cu el la Sibiu.

"Asta vă spuneam, că am nevoie în momentul de faţă de prieteni, de familie, am nevoie de oameni care empatizează cu mine, de oameni care suferă împreună cu mine şi de oameni care vor să schimbe lucrurile (...)", a spus acesta.

Adrian Despot a explicat şi de ce nu a făcut declaraţii în spaţiul public după incendiul de la Colectiv.

"Trebuie să mai spun că, vis-a-vis de lipsa mea de declaraţii în spaţiul public, după evenimentul de la Colectiv, se datorează unui fapt simplu, dacă vreţi, mi-am făcut datoria civică, am fost la Poliţie, am fost audiat şi am depus mărturia mea şi din punctul meu de vedere tot ce ţine de spaţiul public şi de declaraţiile mele pentru acel eveniment s-a încheiat acolo. Există, bineînţeles, întrebarea: «Ok, partea civică ţi-ai făcut-o, dar partea morală?» Partea morală, asta e o întrebare care vine din presă, partea morală faţă de oameni nu vrei să ţi-o faci, ei vor să afle ce s-a întâmplat acolo... şi asta mă face să zâmbesc puţin amar pentru că mi se pare foarte nepotrivit ca presa, mass-media, să folosească cuvântul moral", a afirmat liderul trupei Viţa de Vie.

În urma incendiului de la clubul Colectiv din Capitală, 32 de persoane au murit, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04

TAGURI: prima, reactie, publica, adrian despot, incendiu, colectiv, lume, schimba
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...