2018-11-20 19:49


Primar Sectorul 4: Porțiuni din fațada unui bloc, desprinse din cauza vântului puternic

 |  10:42
Primar Sectorul 4: Porțiuni din fațada unui bloc, desprinse din cauza vântului puternic

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a precizat luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că porțiuni din fațada unui bloc situat pe strada Râul Mara s-au desprins, duminică, din cauza vântului puternic.

"Angajații ADP Sector 4 și agenții Poliției Locale Sector 4 au intervenit, ieri, pentru a ajuta Pompierii într-o acțiune pe strada Râul Mara, unde porțiuni din fațada unui bloc s-au desprins și au căzut, în urma rafalelor puternice de vânt. Intervenția a fost necesară pentru înlăturarea bucăților de tencuială rămase pe clădire și care ar fi putut să cadă oricând. Lucrătorii de la ADP Sector 4 au intervenit pentru tăierea crengilor care obstrucționau accesul pompierilor în perimetru, iar Poliția Locală a delimitat zona pentru siguranța trecătorilor", a scris primarul.

De asemenea, pe strada Giurgiului din același sector, două balcoane s-au prăbușit și mai multe au fost avariate.

"Obligația de consolidare a fațadelor blocurilor revine exclusiv asociațiilor de proprietari, nu primăriei, iar întreținerea balcoanelor revine proprietarilor respectivelor apartamente. Totuși, vom încerca să venim în ajutorul locuitorilor printr-o propunere de modificare a regulilor reabilitării termice, pe care o vom prezenta în Consiliul Local", a completat Daniel Băluță.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-14

TAGURI: primar, sector, 4, portiune, fatada, bloc, desprinde, vant, puternic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...