2018-10-15 22:18


Primăria municipiului Cluj-Napoca vrea să cumpere o sală-balon. Cât costă investiţia

 |  19:39
Primăria municipiului Cluj-Napoca vrea să cumpere o sală-balon. Cât costă investiţia

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, miercuri, că Primăria va cumpăra o sală-balon pentru încălzirea sportivilor la Campionatul European de gimnastică din 2017. Edilul a explicat că achiziţia este necesară în condiţiile în care Sala Polivalentă nu dispune de un spaţiu în acest sens.

”Am avut o discuţie consistentă cu preşedintele şi secretarul FR de Gimnastică în privinţa găsirii unei soluţii de infrastructură, adică o sală necesară pentru încălzirea sportivilor înaintea intrării în concurs la Campionatul European de gimnastică din 2017, care va avea loc la Cluj-Napoca. Practic, Primăria şi-a asumat asigurarea acestei infrastucturi şi, având în vedere standardele internaţionale, vom achiziţiona o sală-balon încălzită, cu toate condiţiile impuse, care va fi amplasată în vecinătatea Sălii Polivalente, iar de acolo, printr-un tunel, gimnaştii vor avea acces direct la sala de concurs”, a precizat Emil Boc, potrivit Mediafax.

Primarul Clujului a mai spus că această sală „este o investiţie minoră, nu presupune costuri mari, cam 8.000-10.000 de euro”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27

TAGURI: primarie, cluj, napoca, cumpara, sala, balon, investitie, emil boc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...