2019-01-18 16:43


Primăria Capitalei invită bucureştenii să ofere cadouri de Crăciun copiilor fără familie

 |  16:49
Primăria Capitalei invită bucureştenii să ofere cadouri de Crăciun copiilor fără familie

Primăria Capitalei, prin Administraţia Lacuri, Parcuri şiAgrement Bucureşti (ALPAB), valansa joi, 2 decembrie 2010, campania „Dăruieşte o speranţă de Crăciun”, princare îşi propune ca în preajma sărbătorilor de iarnă să aducă o mică bucuriecopiilor din centrele de plasament. “În trei zone din parcurile Unirii, Cişmigiu şiTineretului vor fi instalate corturi, în care vor fi colectate jucării sau cărţipentru copii. Bucureştenii care îşi doresc să se alăture campaniei vor putea să aducă până în data de 22decembrie un cadou, care va ajunge în centrele Sfântul Nicolae, Sfânta Mariaşi Cireşarii”, se emnţionează într-uncomunicat remis de ALPAB.

Lansarea campaniei „Dăruieşte o speranţă de Crăciun” vaavea loc pe 2 decembrie, la ora 12.00 în Pavilionul Expoziţional din ParculHerăstrău, unde copii de la Centrul Social de Servicii „Sfântul Nicolae” şi ceide la Centrul de primire a copilului în regim de urgenţă „Cireşarii” vor susţineun spectacol artistic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638949-06-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
01 Dec 2010

O stire absolut normala pentru aceasta perioada a anului!Dar sa nu uitam ca Oprescu si Primaria nu au stat cu mainile in san nici cand a fost vorba de ajutorarea celor loviti de furia naturii!
Random imageUltimele stiri

loading...