2019-01-16 18:29


Primăria Capitalei va plăti 42.500 de euro pentru un film despre Bucureşti

 |  18:11
Primăria Capitalei va plăti 42.500 de euro pentru un film despre Bucureşti

PrimăriaMunicipiului Bucureşti va plăti 180.000 lei (circa 42.500 de euro) pentru unfilm de 10 minute de prezentare a Capitalei, firma câştigătoare fiind SC StageExpert SRL, cea care a câştigat şi serviciile video şi audio pentrureprezentarea României la Expo Shanghai 2010.

Filmulde prezentare a Capitalei are drept principal obiectiv "creşterea graduluide atractivitate şi a calităţii informaţiei oferite celor care vizitează oraşul,cât şi potenţialilor turişti".

Filmulva fi împărţit în trei secţiuni. Prima, cu durata de trei minute, va cuprinde"aspecte privind mediul de afaceri şi posibilităţile business înCapitală". A doua secţiune, tot de trei minute, ar urma să conţină prezentarea"culturii şi a tradiţiilor Capitalei", iar a treia secţiune, cudurata de patru minute, va avea titlul "Bucureşti - capitală europeanămodernă (accommodation, clubbing, shopping, evenimentecultural-artistice)".

Ediliispun că acest film va fi integrat unei serii de iniţiative ce au ca scopcreşterea vizibilităţii Bucureştiului ca oraş turistic. Astfel, primăria"a elaborat şi urmează să implementeze o serie de proiecte menite săcontribuie la transformarea Capitalei într-o destinaţie turistică importantă peharta Europei", conform caietului de sarcini al licitaţiei.

Filmultrebui să prezinte Bucureştiul "ca un oraş tânăr, plin de viaţă, în careturistul occidental se poate acomoda uşor, se poate relaxa sau distra, şi nu înultimul rând - ca o capitală vie, un mediu propice dezvoltării afacerilor sauorganizării de conferinţe profesionale", se mai arată în anunţul departicipare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
07 Ian 2011

Bucurestiul merita sa fie promovat!Si fara sume exorbitante ca cea pentru frunza !Inca o dovada a responsabilitatii lui Oprescu in cheltuirea banului public!
Random imageUltimele stiri

loading...