2017-01-23 06:36


Primăria închiriază instalaţie pentru întreţinerea gazonului

 |  17:10
Primăria închiriază instalaţie pentru întreţinerea gazonului

Noul gazon de pe Arena Naţională, pe care s-au jucat numai opt meciuri, s-a deteriorat şi cere o nouă investiţie.

Deşi iniţial primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că noul gazon, care nu este încă plătit va rezista aproximativ 15-20 de meciuri, stadiul avansat de degradare în care a ajuns mult prea devreme cere achiziţionarea urgentă a unei instalaţii pentru asigurarea microclimatului necesar gazonului.

„Instalaţia este scumpă, costă aproximativ 450.000 de euro, şi am decis să o închiriem, costurile în acest caz fiind de 3.000 - 3.500 de euro pe lună, sumă care va fi percepută de la cei care vor juca pe acest stadion“, a spus edilul şef.

Oprescu a mai menţionat că în toată lumea sunt instalaţii de asigurare a microclimatului pe o perioadă de şase luni, din toamnă până în primăvară.

Deşi, oficial, luna în care nu se joacă nici un meci de fotbal este ianuarie, iar costurile instalaţiei de microclimat vor fi suportate integral de PMB în prima lună a anului, rămâne de văzut cum vor reacţiona echipele de fotbal faţă de aceste costuri suplimentare, pentru a putea juca pe Arena Naţională.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image