2018-12-17 02:47


Primarii i-au dat cu flit prefectului

 |  17:31
Primarii i-au dat cu flit prefectului

Mihai Cristian Atănăsoaei, prefectul Capitalei, a invitat toţi edilii de sector şi pe primarul general la o întâlnire pentru semnarea protocolului de implementare a “Strategiei de prevenire a criminalităţii la nivelul municipiului Bucureşti 2011-2016”.

La discuţii nu a fost prezent nici un primar, aceştia fiind reprezentaţi prin viceprimarii sectoarelor 2 şi 3, şefii poliţiilor locale din sectoarele 1, 4 şi 6, iar din partea Primăriei Generale şi a sectorului 5 nu a fost delegată nici o persoană, susţin reprezentanţii Prefecturii. „Întâlnirea de astăzi era extrem de importantă pentru «Implementarea strategiei de prevenire a criminalităţii la nivelul întregii Capitale», strategie la care numeroase instituţii şi-au adus contribuţia. Prezenţa factorului politic era necesară, întrucât primarii sunt ordonatorii de credite, dânşii pot aloca bugete pentru finanţarea acţiunilor de prevenire a infracţionalităţii, bugete care nu trebuie să fie foarte mari, şi tot ei sunt şi şefii poliţiilor localesau cei care, de exemplu, angajează firmele de pază în şcoli”, a spus prefectul Capitalei. El a adăugat că „acei primari care nu au fost reprezentaţi corespunzător nu mai au dreptul de a se plânge de fenomenul infracţional” din sectorul lor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
31 Aug 2011

La ce bun sa vina Sorin Oprescu la intalnirea cu reprezentantul in teritoriu al unui guvern pentru care infractiunea este un mod de lucru?Trebuie sa ai un tupeu fantastic sa-i convoci pe edilii din Bucuresti la o asemenea intalnire!Iar prefectul nu duce deloc lipsa de tupeu!
Random imageUltimele stiri


loading...