2018-10-23 01:54


Primarul Capitalei ameninţă firmele de salubrizare cu sancţiuni

 |  15:01
Primarul Capitalei ameninţă firmele de salubrizare cu sancţiuni

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, le-a spus miercuri reprezentanţilor firmelor de salubrizare că nu este mulţumit de modul în care se face deszăpezirea. Edilul i-a avertizat pe aceştia că vor continua sancţiunile.

"Fac un apel să aveţi în vedere aceste zone, dar şi pasajele, rampele, rigolele şi gurile de canal. Recomand intensificarea acţiunilor de deszăpezire pe timpul nopţii, atunci când oraşul este mai liber, astfel încât să nu încurce traficul rutier şi pietonal în timpul zilei. Numărul operatorilor manuali care acţionează în teren este prea mic, la începutul sezonului rece aţi declarat un număr total de 3.049 de operatori la nivelul Municipiului Bucureşti, în toate cele şase sectoare. În această seară (marţi seară, n.r.) au fost pe teren doar 394 de persoane. Nu sunt mulţumit de explicaţiile pe care mi le daţi, vom continua sancţiunile", le-a spus primarul Răzvan Sava reprezentanţilor firmelor de salubrizare prezenţi la comandamentul de iarnă, transmite Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06

TAGURI: primar, capitala, ameninta, firma, salubrizare, sanctiune
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CETATEAN
06 Ian 2016

Iar toti tigani din cartier cautau Unimogurile cu lama , de la Romprest , sa cumpere motorina . Iar ele se plimbau anapoda , neintrind pe strazile secundare . Nu aveau nici loc din cauza autoturizmelor de la blocurilor Tiganesti construite ilegal .
Random imageUltimele stiri


loading...