2019-01-22 19:00


Primarul Cristian Popescu Piedone a inaugurat un centru social pentru vârstnicii din sectorul 4

 |  17:13
Primarul Cristian Popescu Piedone a inaugurat un centru social pentru vârstnicii din sectorul 4

Cu un an înaintea alegerilor locale, primarii de sectoare dau o atenţie tot mai mare pensionarilor. Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat un Club al Seniorilor, înfiinţat în Centrul Social Multifuncţional Covasna din Bucureşti.

Noi facilităţi pentru persoanele de vârsta a treia. În sectorul 4 al Capitalei a fost inaugurat un Centru Social Multifuncţional. Activităţile desfăşurate aici permit menţinerea sau ameliorarea capacităţilor fizice şi intelectuale ale persoanelor în vârstă, prin creşterea confortului psihic, cu implicarea în activităţi interactive, recreative şi socio-culturale.

Vârstnicii din Sectorul 4 pot participa zilnic la programele din cadrul atelierelor special organizate de voluntarii Crucii Roșii Române – Filiala Sector 4, în parteneriat cu Primăria Sector 4. Ei pot practica diverse jocuri, pot să socializeze, să danseze, să participle la cursuri de prim-ajutor pe înțelesul tuturor, la discuții între generații, să asculte povești de viață. Doctorul Angelica Noica Dumitrescu va oferi sfaturi privind alimentația și stilul de viață sănătos, tratamente naturiste și medicină homeopată, dar și consultații și rețete medicale. Centrul este amplasat în vecinătatea Pieței Covasna, are o suprafaţă de 265 mp, este modern utilat. În Centrul Social Multifuncțional Covasna, va fi amenajată şi o bibliotecă de cartier, cu un spaţiu de lectură aferent. Biblioteca va găzdui seri de lectură, dar şi alte activităţi culturale, organizate cu sprijinul Centrului Cultural pentru UNESCO “Nicolae Bălcescu” Sector 4.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-04

TAGURI: centru, social, multifuncţional, primar, cristian, popescu, piedone
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZORRO
04 Mai 2015

Felicitari domnului PIEDONE,pentru modul ,cum are grija de pensionarii din sectorul sau!.......ce ne facem noi pensionarii din sector 5 ,ca pentru noi ,VANGHELIE nu a facut nimic!.....eu nu sant din aceea care primeau alimente cu sacii!.....eu doream un club adevarat,pentru noi pensionarii,cum este in mai toate sectoarele!...din comisionul pe care l-a luat ,putea sa ne faca si noua un club,dar nu a dorit!.....ne-a "scos ochii"cu acele revelioane ,mai mult moca,la care multi dintre noi ,nu am mers!....la nivelul capitalei ar trebui sa se discute soarta celor care NU au asemenea cluburi!....mai schimbi si tu o vorba ,un sah,un remy,o tabla.......eu unul sant amator!....
Random imageUltimele stiri

loading...