2019-03-26 18:43


Primarul general Răzvan Sava cere edililor de sector să-şi coordoneze lucrările şi să pună capăt risipei

 |  18:27
Primarul general Răzvan Sava cere edililor de sector să-şi coordoneze lucrările şi să pună capăt risipei

Într-o şedinţă comună cu primarii de sector, Răzvan Sava, primar general interimar al Capitalei, le-a cerut edililor să nu mai asfalteze străzi înainte de a se coordona cu operatorii care administrează reţelele edilitare. El le-a cerut să nu mai înceapă lucrări de investiţii pentru modernizarea sau extinderea unor artere secundare fără să se coordoneze cu toti administratorii reţelelor. “Majoritatea primăriilor de sector şi-au aprobat bugetele locale.

O componentă importantă a acestor bugete o reprezintă refacerea şi modernizarea unor străzi secundare. Le-am cerut primarilor de sector să nu înceapă lucrările de refacere a străzilor secundare fără să se consulte şi cu reprezentanţii reţelelor de utilităţi. Trebuie să oprim risipa banului public, iar coordonarea cu reprezentanţii companiilor de utilităţi este un prim pas”, a anunţat primarul interimar al Capitalei după ce s-a întâlnit cu primarii celor şase sectoare ale Capitalei. Pentru o coordonare eficientă a investiţiilor în infrastructura oraşului, primarul interimar Răzvan Sava a convocat, săptămana viitoare, o întâlnire cu primarii de sector, reprezentanţii companiilor şi regiilor de utilităţi, la sediul Primăriei Capitalei.

“Le voi cere şi reprezentanţilor companiilor de utilităţi să întocmească planul de investiţii pentru extinderi sau modernizări de reţele, până la sfârşitul lunii februarie. Dacă nu prezintă planul de investiţii în termenul solicitat, Primăria Capitalei nu va emite autorizaţiile de construire pentru lucrările ce nu au fost prevăzute în acest plan”, a precizat Răzvan Sava.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-10

TAGURI: lucrari, coordonare, risipa, primari, sector
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...