2018-12-13 16:01


UPDATE: Primarul interimar al Capitalei, pe făraş. Ce urmează

 |  15:58
UPDATE: Primarul interimar al Capitalei, pe făraş. Ce urmează

Primarul general interimar, Ştefănel Dan Marin, nu mai e dorit la conducerea Capitalei. PNL Bucureşti a decis debarcarea sa în şedinţa de marţi a Consiliului General.

UPDATE, 16.15 Digi24 transmite că primarul general interimar al Capitalei a fost demis. Urmează ca, în cursul zilei de marţi, partidele să se întâlnească să se pună de acord pentru desemnarea şi apoi votarea altui primar general interimar. Ştefănel Marin Dan a condus Primăria Capitalei timp de 10 săptămâni.

"Primarul UNPR trebuie să plece imediat pentru că nu este capabil să administreze problemele grave ale Bucureştiului. Orice zi pe care o mai petrece în fruntea oraşului înseamnă o întârziere în soluţionarea problemelor existente", a declarat marţi Marius Vintilă, vicepreşedinte PNL Bucureşti, într-o conferinţă organizată la sediul PNL Bucureşti.

El a susţinut că Ştefănel Dan Marin a refuzat să aplice măsurile pe care şi le-a asumat prin Acordul pentru Bucureşteni şi refuză să ia măsuri concrete şi urgente ce se impun pentru rezolvarea problemelor Bucureştiului. În schimb, el este acuzat că a pus în multe funcţii de directori colegi din UNPR.

Printre problemele enumerate de liderul PNL Bucureşti se numără întârzierea nejustificată a adoptării bugetului RADET fapt ce creşte riscul ca în această iarnă regia să nu poată asigura furnizarea apei calde şi căldurii bucureştenilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24
Citeste si:
Primarul general interimar: unii liberali „vor să dea iama la frigider”
Primăria Capitalei se împrumută. “Gaura neagră RADET” mai înghite 248 de milioane
Îndeletniciri de weekend. Zvon de schimbare a primarului general interimar
REACŢIA primarului interimar al Capitalei după cererile de DEMISIE
Reacţia incredibilă a Primarului Capitalei la criza RADET: Băga-mi-aş ...în ei

TAGURI: primar interimar, stefanel dan marin, pnl, unpr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...