2018-12-19 17:57


Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu poate lucra la Spitalul Universitar de Urgență

 |  12:45
Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu poate lucra la Spitalul Universitar de Urgență

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu ar putea lucra la Spitalul Universitar de Urgență București, potrivit unor surse medicale, citate de Agerpres. Oprescu a scăpat de arestul la domiciliu, după ce instanţa a decis să fie cercetat sub control judiciar.

Sorin Oprescu va fi cercetat sub control judiciar după ce Curtea de Apel București i-a admis, luni, o cerere de înlocuire a arestului la domiciliu. Primarul suspendat al Capitalei este cercetat pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat.

Pe perioada în care se află sub control judiciar, Sorin Oprescu trebuie să nu depășească limita teritorială a municipiului București; să se deplaseze doar la Spitalul Universitar de Urgență București, magazine alimentare și farmacii de pe raza sectorului 1 sau unități spitalicești din București; să nu se apropie de ceilalți inculpați sau martori din dosar, să nu exercite funcția de primar; să nu participe la manifestări sportive sau culturale ori la alte adunări publice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18
Citeste si:
Sorin Oprescu, sub control judiciar. Instanţa a decis înlocuirea arestului la domiciliu

TAGURI: primar, suspendat, capitala, sorin oprescu, poate, lucreaza, spital, universitar, urgenta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DOREL
18 Ian 2016

Aceasta CREATURA BIOLOGICA pui de securist RETARD de nationalitate conlocuitoare este un BLESTEM pe capul neamului romanesc. Cine DRACU se va da pe mana unui PUCARIABIL sadea ca OPARESCU cu 1,5 neuroni. Acestea sunt SCHEMELE TICALOASE ALE JUSTITIEI care arata ca Ro mai are mult de parcurs pana la stadiul unui STAT de DREPT.
MARIANA
19 Ian 2016

deci, doctorul spagar are liber la spagi! acest pui de securist credeti ca si-a lasta naravul de a lua spaga? eu nu cred.DNA! fiti cu ochii pe spaar.
Random imageUltimele stiri


loading...