2018-12-12 00:31


Primele măsuri luate de primarul interimar de la sectorul 4, Daniel Băluţă

 |  19:02
Primele măsuri luate de primarul interimar de la sectorul 4, Daniel Băluţă

Abia instalat în fotoliul de primar, eliberat de Cristian Popescu Piedone, Daniel Băluţă, viceprimarul care asigură interimatul la Primăria Sectorului 4, a luat primele măsuri.

El a solicitat întrunirea de urgenţă a Comisiei de disciplină a funcţionarilor publici, constituită atât în cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Sectorului 4, cât şi în cel al Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4. Conform unui comunicat de presă, în urma analizei pe care membrii comisiei o vor realiza, vor fi stabilite măsurile disciplinare ce se impun a fi adoptate faţă de funcţionarii publici care au săvârşit abateri disciplinare în exercitarea atribuţiilor ce le reveneau în cazul tragediei de la Clubul Colectiv.

Primarul interimar al Sectorului 4, Daniel Băluţă, a dispus ca măsurile disciplinare pe linie administrativă să fie adoptate şi comunicate în cel mai scurt timp cu putinţă. Baluţă este de profesie medic stomatolog, iar din 2012 este consilier local la sectorul 4 din partea PSD. Din 2013 până în prezent, a ocupat funcţia de viceprimar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10

TAGURI: primar, interimar, daniel baluta, masuri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CETATEAN
10 Noi 2015

Si toti salariati in slapi , la servici . Binenteles fara ciorapi .
IONITA ROXANA
25 Ian 2016

Buna ziua,ma numesc ROXANA IONITA, si a-si avea o intrebare Ce acte imi trebuiesc pentru a obtine o casa sociala in sec4 ,multumesc anticipat.
Random imageUltimele stiri


loading...