2019-05-19 20:46


PROBLEME pe Autostrada Sebeș-Turda: Alunecările de teren întârzie inaugurarea

 |  20:21
PROBLEME pe Autostrada Sebeș-Turda: Alunecările de teren întârzie inaugurarea

Noi probleme la Autostrada Sebeș-Turda. Au apărut alunecări de teren pe lotul 4, care încă nici nu a fost deschis circulației. O porțiune din malul de susținere a luat-o la vale, iar muncitorii fac eforturi pentru a stabiliza pământul. Lotul 4 este finalizat în proporție de 99 la sută, însă problema apărută ar putea întârzia din nou recepția autostrăzii.

Surparea s-a produs la începutul acestei săptămâni. Porțiunea de taluz care a luat-o la vale a a fisurat stratul de asfalt, conform TVR.

Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR: Pare că ar fi vorba de lucrări neconforme acolo. Nu vom accepta niciun fel de neconformitate, mai ales de genul acesta. În cazul în care ele vor mai apărea în perioada următoare, s-ar putea să nu acordăm recepţia.

Există, totuşi, și vești bune. La tronsonul 3 al autostrăzii au fost remediate problemele care nu au permis deschiderea circulației la ultima recepție.

Dacă porțiunea de taluz afectată va fi consolidată rapid pe tronsonul 4, atunci cele cele două porțiuni ale Autostrăzii Sebeș-Turda - de aproape 30 de km - ar putea fi inaugurate la sfârșitul lunii mai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-29

TAGURI: probleme, alunecari de teren, autostrada sebes turda
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG